Sunday, April 30, 2006

Tatre ... here I come

Gledam stare posnetke in obolevam.

Moja prva petica ever in bicikel - malce zajebancije v zraku. Aaaaa

Če v Sloveniji kmalu ne bo kakšnega avijona na spregled bom postala nevarna sebi in okolici. In ne bo ostalo samo pri lomljenju kozarcev in stolov. Mamljiva ponudba je sicer prišla iz Slovaške in če se nas bo dovolj nabralo bomo za vikend malo skakali na Slovake. Dej plizz Bog, če obstajaš nej bo kmal kak avjon!!

Drugače pa, Jao-ming, kam me je pripeljalo praznično zabušavanje. Namesto, da bi se učila delovno pravo in še kakšno bolj duhamorno zadevo, sem se spravila k ročnim delom. Moja crafty mentorica sicer pravi, da je to zelo neuporabna zadeva, vendar se ne bi popolnoma strinjala z njo. Ker sem ji obljubila foto material o vseh možnih zlorabah H. Kitty sem potrebovala nekaj prototipov. Prvi prototip Version 1.0.0. je pač bil malce bljak in zato neprimeren in neuporaben za fotomodel, tako, da sta potem nastala še prototip Version 1.0.1. Beta in prototip Version 1.0.2. Oba z rahlimi lepotnimi napakami, vendar vseeno precej kjut.
Torej, H. Kitty se zelo lepo poda k moji novi igrači, prav tako jo bo vesela mama, ker sem malce poživila rožco v njeni sobi. H. Kitty se lepo poda k črnim hlačam in je neverjetno uporabna, ko se spravite na kolo in si ne želite zamazati hlač ob ketno. Še posebej, če kdaj namesto črnih hlač oblečte bele. Če ste bolj korajžni in ekstravagantni jih boste z navdušenjem nosili namesto uhanov (foto materiala žal ne morem pokazat, ker ni bilo nobenega ušesa prostovoljca, pes tudi ni bil navdušen nad idejo, da mi pozira). Prav tako jih lahko opazujete v bližini Betty penine, vendar se na tem mestu znajdejo bolje kot sogovornice, pitje alkohola jim namreč odvsetujemo, ker se na ta način alkohol samo stran meče in vsa zadeva postane dokaj neuporabna.

PS: Dolgotrajno buljenje v knjige škoduje. Očitno!

15 comments:

jaka said...

delovno pravo rulzzzzzz

ne vem, če sem kakšno stvar na faxu tolk sovrazu... mogoče socialo :D

Black Betty said...

dej pejt namest mene no, sej ni tolk težko ;)

jaka said...

ouuuuuyeahhhhh sm ze tam... cist use sm pozabu....

Black Betty said...

ja men bo tud delovno pravo "ruuuulllz", ko bo enkrat za mano. Naj omenim, da imam samo še 2 izpita in eno k**čevo seminarsko, pa sem tolk lena, da to že pou leta pacam. Ampak, glede na to, kolk cajta že tole mečkam hočm 8 ali več!

jaka said...

ja sej, nism cist resno mislu.. sm reku, da ne vem, če sem še kaksn drug predmet tolk sovrazu... edin sociala mi je bla se bolj mim....


pomojem sem sel ene 6x delat tega dvojcka haha

Black Betty said...

i know i know ;)
sam sej bom tole spacala skupaj. Zaenkrat sem ga šla samo enkrat delat in celo naredila, sam mi prfoks ni hotu priznat, ker sem se od silnega učenja pozabila prijavti na izpit. In če se ne prijaviš pač ne velja. Enough of that. Jutr se grem namakat in uživat.

LONELY RIDERka said...

ooo, vidim da pridno nosis taberlinske stumfke, ki si jih od mene dobila za x-mas ;)
iii, kar solza se mi je utrnila!! ker si tok pridna, dobis en spomincek iz...al pa ce bi sla kar zraven!!

Speaking of - Matthew mi je ze odpisu!!! Juhuhu!! Zdej ne vem, a mu cem kar takoj odpisat in povedat, da naj mi februarja rezervira kavc v svojem novem fletu, ali pocakam se en teden in potem recem, ti a ves kaj sem se odlocila, da uletim do vas tamo doli juznije...ehh, pa kaj cem tok nabijat pri tvojem postu, bom rajs en svoj post na to temo napisala... ;)

I AM SOOOOOOOOOO HAPPY!!!! Ihaahaaa!! ;)

Black Betty said...

@LR: ja ti kr rezerviri kavč, pa je. Ne preveč odlašat ;). Žal ne morm jit z vama, prehitr sta se odločili. Lah gremo pa drugo leto skupi ;) Jest mam zdej že čist preveč planov in ne vem kako bom sploh spelala te, ne pa da še za en mesec migriram down under.

@Ulala: hehe, a si probala ;) Sej mene je tudi malce bolelo. Ampak za lepoto je baje treba potrpet. ;) Zdej sem najdla še en super blago.. in sm naredila enga ful super. ;) Mat bo znorela, k doma ne bo več nobenih ščipalk.

sv3der said...

wow betty. sem se skor podelal, ko sem pogledal tvojo 1. 5ko in bicikel.
huh, kapo dol.
heh, nisem vedu, da si tak, hmm, eeee, zračna ;)
držim pesti. za avijon seveda. jebeš pravo al kar koli že.

-sv3

LONELY RIDERka said...

ejj, sem mu ze poslala mail, itak da nisem mogla zdrzat ;)
ja, nic potem dec 2007/jan 2008 pade Nova Zelandija - upam, da bom mela sluzbo, ki mi bo dopuscala velik okol po svetu letat :S Ti pa zacni sparat, da bos z avijona skakala na NZ! ;)

Black Betty said...

IIIiiii pravkar sem dobila sporočilo, da se skače v petek, soboto in nedeljo. Glede na to, da bo to prvo skakanje v tej sezoni, predvidevam da bo ene sto padalcev na Lescah, tko da grem kak skokec ali dva narest, potem pa z Ulo in Lonely Riderko kaitat (če bosta seveda za to). Tko, da hitr sporočita, kdaj obljubljeni in zasluženi pir ;))) *happyhappy*

Black Betty said...

sv3der.. očitno si res močno držu pesti ;) zdej pa še držmo pesti, da bo lepo vreme ;)

Black Betty said...

no sej čez vikend sem misnla jit kajtat, ker jest mam še tud neko kao "službo" baje. dopoldne skokec ali dva, popoldne pa štrike v roke in gremo ;)

LONELY RIDERka said...

no, potem js prletim popoldne na lesce. (opraviciljivi razlog: izpit v pondelk)

Black Betty said...

no kul.. smo se že ustrašla da boš štrajkala ;)