Wednesday, May 10, 2006

Študentsko

Kako "fajn" občutek te zaobjame, ko po dolgem času spet prideš na svoje omiljeno izobraževalno središče in ti že male podrobnosti dajo vedeti, da je še zmeraj vse po starem.

Profersorji še vedno, kljub internetu in ostali sodobni mašineriji častijo rdeče knjižice bolj kot biblijo, kljub temu, da jih na katerih malo manj "sodobnih" faksih mečejo v smeti.

Še zmeraj zamujajo na lastne govorilne ure in pustijo nas uboge študente, ki se še trudimo diplomirati, čakati v nedogled. Mogoče, mogoče bo kdo prišel. Še dobro, da imam s seboj zapiske in iPoda. Še dobro, da lahko sedaj srfam po internetu ;) Nič, še mal počakam, če jih čez pou ure ni, grem na kavo.

V referatu še zmeraj noben NIČ ne ve.

In največji absurd ever: Ne dobiš mentorstva za eno bogo seminarsko, če so vse teme že zasedene. Če ni seminarske, ni pogojev. Am, a mi lahko prosim kdo razloži, zakaj potem razpišejo 100 tem, če je kandidatov za pisanje seminarskih 200??

Ah, kdo bi razumel to? In zakaj hudiča se na črnih shodih študentov ne zahteva več tem za seminarske naloge??

4 comments:

Ulala said...

in jaz bom naslednji teden optimisticno iskala mentorja za diplomo... ko so si jih vsi ostali poiskali ze jeseni... aaah. sej bo!

Blodnjak said...

kje si še kdaj slišala, da bi študentje zahtevali več dela ;)

Black Betty said...

hehe blodnja, sej ne zahtevamo več dela, ampak samo boljše ocene ;)
Recimo, če dobiš 1 ali 2 naj bi bilo pizitivno a ne?

(bluz bluz)

Blodnjak said...

hehe, zakaj bi sploh delal izpite ;) - itak smo proti papirilogiji ;D