Friday, July 07, 2006

Fajnli petek! Fajnliiii!!

Komi čakam da spizidim iz šhita (ja šita, ker ta šiht je že anojing). Rabim en konkreten večmesečni dopust, da se odpočijem od vsega hudega in zla, ki se mi je pripetilo za tem pisarniškim stolom in računalnikom. Sej vem, da si kakšni fizički radniki mislijo, kwa pa je hudega tej deklini v pisarni za računalnikom, kaj se je pa lahko tam zgodi??? Well, a lot!. Štorasta kokr sem, dnevno pridelam nekaj modric, katerih nastanek mi ni bil nikoli znan. Nogice imam čisto marogaste in folk misli, da me doma tepejo, tako da samo še čakam, kdaj se nam bo na vratih pojavil predstavnik centra za socialno delo. Poleg tega se pa še vsake toliko urežem s papirjem, mamicu mu celulozno in to še po fakiču!! Kako bom pa zdej fakiča kazala raznim mongoloidnim voznikom, ki me hočejo izriniti s ceste??!!

In dons grem po dolgem, dolgem, res predoooolgem času k mojemu frizerju. Končno mu je ratal prigurat svojo rit z dopusta in si vzet čas zame. Ni bil več v fillingu. Milsm, WTF? V kakšnmu filingu pa morš bit, da hočeš mene postrišt?? Res ni treba bit ravno v filingu, ker men čist vse paše kar mi Ali naredi. In sedaj v službi buljim v strop, fantaziram o obliki in nestrpno čakam, da bo cerkvena ura odbila dvanajstkrat, kar je božji znak, da sedem na vroči stol in se prepustim njegovim spretnim prstkom. Aleluja. Aleluja. Aaaalelu-uu-uujaaaaaaAAA!

7 comments:

Anonymous said...

no ja, vecina zensk trdi isto.. namrec, da se je poskodavala sama, da se je sama porezala, da je sama padla po stopnicah.. resnica drugacna, bolj zalostna.. lazje ti bo, ce bos priznala.. :evil:

sicer pa uzij vikend, saj bo dez :)

Anonymous said...

jstsm tut nerodn, pa se spotikam...ampak ker sem moski...se seveda ne bo pricakoval oz. mislilo, da bi ga kdo "tepu" :-)

ma sej v bistvu res nism taka cvetka :)

miss.nymphee said...

sama sem rekorderka v firmi! Gre za disciplino 'padec čez predal v daljino'.

Izjemno nevaren šport, ocenjujeta pa se tako daljina do mesta pristanka kot tudi stil...rekorderka se predvsem zaradi slednjega...;)

Master Obi Van said...

Ej a mas ti mogoce kasno Lauro za "sodelavko" ?

Black Betty said...

enkrat moja mat ni hotla jit z mano v šoping, ker sem bila "malce" plava po rokah. Bilo je predlani avgusta in ona je hotela, da si oblečem nekaj z dolgimi rokavi. Pliizzz. No WAY!!

Miss: hm, pomoje bi se moral ocenjevati še stil pristanka ;) - ali so to misnla s stilom? Ker pol bi se mogel še ocenjevati odskok, ter polet in stil poleta. Fak, sam to bi blo pa že čist zajeban. Umetniški slog in hitrostno spotikanje čez predale. hahaha super

master: NE, nobene Laure ni kle! Zakaj, a misliš, da me ona tepe al kaj ;)

Black Betty said...

had. ja prizna, vse priznam. A je dej uredu. Vrgla sem se po stopnicah, ter se štirinajskrat prekucnila na poti navzdol. :) Kir užitek. Skor tko k skok z bundžijem ;)

miss.nymphee said...

Betka lih zato sm rekla sam stil k je klele čist use zajet...:)

drgač se pa loh tole tut nekak u nš mjuzikl upalamudi...a bi šlo...za to definitivno mam talent...:)

in to z modricami in mamo takoooo zeloooo znano zveni hehe...:)

mastr...tut jst je nimam...laure za 'sodelauko' namreč...:)