Tuesday, July 04, 2006

Surprajzzzzzz

Ko sem odkrila, da mi moj kabelski operater ponuja spremljanje postaje Cnbc (nek evropski satelit postaje Nbc), sem se malodane polulala od samega navdušenja, predvsem zato, ker lahko v večernih urah spremljam Late Night Show. Končno neki pametnega. Sicer ne ravno ob najbolj primernih urah, sploh če si prisiljen biti jutranji človek, ampak za pol ure všečnega humorja s Conanom O'Brienom se resnično splača malce prikrajšati spanec. Greš dobre volje spat in se zbudiš precej manj tečen.

A kaj zdaj???

Naštimam pouštre, jih malce potapkam, da so čim bolj komot in mehki, se zavijem v dekco in čakam. In šaltam. A ni ta program na petnajstki, zdej bi mogel biti tist tip z oglato brado čez pol face? Nope, tam je nek Itv. Še mal počakam in še mal pošaltam po ostalih programih, piše Cnbc, predvaja se ponovitev 24ur.. dabl ju ti ef???!!!…. In potem mi seveda kapne.
Prokleti čefurji operaterski!! Cnbc so mi »zatemnili« z nekimi jetri od iTv!! Da se razumemo, z iTv!!! To človeka res vrže iz ustaljenega življenskega tira. Kot prvo iTv imam še vedno na istem kanalu kot tri dni nazaj, torej lahko gledam na dveh kanalih, če bi me slučajno prijelo, da mi iz nekega kanalofobnega razpoloženja na 52. ni všeč. Da je logičnost tega dejanja na višku ves ljubi dan ponavljajo novice iz POP-Tvjevih 24 ur, ki jih tako ali tako ne gledam, ker me resnično boli desna dojka za Milico Makoter in njen sodni proces, niti me ne zanima kaj ima povedati Jelko Kacin ali Janez Janša! Nočem, da so grdi deci zadnja stvar, ki jih vidim preden grem spat.
(No ja, Conan res ni lep, je pa za razliko od slovenskih politikov vsaj zabaven!!!)

No na srečo sem našla program Boomerang, kjer so imeli včeraj maraton Hrabrega Miška!! Hudo! Ampak vseeno, to ni isto!

I want my Cnbc back!!

7 comments:

Čukmajster said...

Pred parimi meseci so Telemachovi operaterji mirno zamenjali program BBC World s tretjim programom RTV Slo, ki naj bi prenašal parlamentarne seje...Lahko si misliš, da se TOTALNO Popi***l!!! Po pritožbah so mi dejali, da bom mogoče lahko spremljal BBC po internetu enkrat jeseni (ko bodo razširili ponudbo)...Hvala Rodetu, da se je pritožilo toliko ljudi, da so BBC po parih dneh vrnili na prvotno mesto...Le kaj bi lahko gledal namesto tega? CNN? Ne, ne, ne...SKY NEWS! Temeljni kamen objektivnega žurnalizma in svetal zgled svobodnih medijev! Banda operaterska...

Black Betty said...

ja še tisto, kar je gledljivega na tv (bore malo, ane) nam takole nesramno ukinjajo. čeprav zared ne gledam bbc world sočustvujejm s tabo!

Anonymous said...

Konan je seksi. Tishina. =)

Black Betty said...

jah ta njegova suhljata dvometerska postava je prav tako seksi, kot kandelabr na ulici.
mi je pa neznansko všeč barva njegovih las :) njami ;)

Anonymous said...

Betty, očitno si nova v LJ, he he he... Na kablu je vsak mesec predstavljen nek program. Bil je že Sailing channel in podobni, sam po enem mesecu ga skinejo in je samo kot plačljiv dosegljiv v digitalnem paketu... Pa so ti ja povedal predn si se pustila zasvojit...

Je pa Konan car: The other day the Secret service caught a man climbing over the White house wall... (makes a face) And they told him:"Don't run mister president, you still have two years to go" :D

Black Betty said...

Well.. i don't care, i want my cnbc back!

Ne morš, model! Ne morš človeku pokazat enga, enga samga dobrga kanala, kjer je vsaj vsak dan 30 min gledljivga programa in ga pol ukint. Ne morš! A iTV pa mam lahko na dveh kanalih al kaj?

...vdih... izdih.... vdih .. izdih.. ok, kul sem. ajd

Anonymous said...

Valda je Konan seksi - poglej te niple: http://www.collegehumor.com/movies/1633396/
Paaaleee fooorceee! (jzst jo mam tut)