Friday, September 15, 2006

Komiranje - 2. dan

Ah, 2. dan komiranja sem prav prešerno nagajive volje. Doktor Fig bi bil ponosen name. Če se je res začel sedem let bede, kot pravi Syco, potem je hočem šeeeee. Tokrat je častila bralcem že večkrat omenjena mi bioč in sostorilka v inkriminatornih dejanjih Jinx.

Nadela sem si takmašno oblekico obula lakaste čeveljce, se namejkapirala (folk dejansko govori z mano, če nosim mejkap, neverjetno!) in se podala v znani svet brutalnega komiranja. Bilo je veliko opijanja, omamljanja, onegavljenja in grdih besed, kot so "potegn mi ga" ali "povleči ga", da drugim podobnih izpeljank, ki namigujejo na seksualna razmerja niti ne omenjam. Res slabo nam gre na stara leta. Za bekgraund pa nam je sviral Obrvnjak Plestenjak. A vseeno nadvse humoroidno.

Neverjetno kakšne izbruhe smeha povzroča kokakola na dan prvega komiranja. To bi morali prepovedati, to je nevarno!! Napad smeha je trajal cca. 2 uri in še danes čutim posledice in imam malce blažje oblike napada. Kasneje sem sicer prešaltala na rum, rumkolo in pivo. Slednje ni prav nič pripomoglo k blaženju smejalnih napadov zato sem se raje odpravila proti domu. Napad se je umiril, ko sem se znašla na železniški postaji, pred dvigalom in tam so bili priklenjeni kovčki! Well .. 11/9 ni ravno daleč. Nikjer ni še nič eksplodiralo, nobenga libanonca še ni razneslo pred ameriško ambasado, hrvati pa obirajo drugo taktitko. Zakaj potem ne bi ravno v momentu, ko bom jaz pritisnila na gumb za lift kak kuferček vrglo v luft?? Mislim, pr mojemu zegnu je vse mogoče. V enem trenutku se mi je zdel še zanimivo vso zadevo od bližje pogledat in pofotkat. Za vsak primer, če bo železniško postajo vseeno kdaj vrglo v luft. (Baj da vej, ti kufri so cca. 50 metrov od policijske postaje, ubistvu je to na njihovem dvorišču).
Na koncu se je izkazalo, da so bili kufri v lasti nekih nedolžnih avstralskih pobičev, sem se kresnla po glavi, vso paranojo pripisala propagandi in nablojenosti to pisoče, ter se odpravila v lift.
Žal - damit, zmeraj je en žal - so vso zadevo opazovali neki štajerci*. Bad. Bad. Bad. Ker sem prijazna oseba, oni pa so hoteli vedeti kje se te v Ljubljani čaga, čuj. Sem jih samoumevno poslala na Meto (čistokrvni Primorec Obrvnjak Plestanjak jo je med tem že podruhal v Strunjan). Ne vem kje točno se je potem zalomilo. Verjetno, ker nisem pokazala nekega pretiranega navdušenja nad njihovo idejo da ga grem žurat z njimi. Ker so mi dotični osebki delovali, kot povprečni štajerci, ki redko poznajo pravi pomen besedice "ne", ker sem bila preveč dobre volje, da bi se pustila jebat takim "dedom" sem jim enostavno razložila, da se ne družim s Štajerci. Dečki so začepili, jaz pa sem se počasi odpravila preke topli mehki postelji.

In danes sem jaz pustila Bosiljko na cedilu. V bistvu sem ji naredila uslugo, čeprav ona tega ne ve!


*fantki z štajerskim naglasom, ostriženi na pizdo, v belih ali svetlečih oblekicah in z eno možgansko celico - skupaj, a zaradi preveč zaužitega alkohola ponavadi nadvse radi težijo neznanim deklicam z primitivnimi forami in pričakujejo, da ga bodo na hojladri odšle čagat z njimi! Ahahaa. Seveda obstajajo tudi kul osebki s štajerskega območja, s štajerskim naglasom, ki ne spadajo v to kategorijo!!!

14 comments:

Anonymous said...

A so fantki z * (zvezdico) pel mogoče uno... "Ej yo kam bi šli madona mi norci, alkohola ko češenj...mi smo pa škorci?!"

Black Betty said...

hm, ne vem. Če se nadaljuje z "digi dagi, te bom po ritki nagi" potem ja!

Anonymous said...

Aja, pol je bla pa to una... "Mi nea hodimo f kafiče...če nas keri išče, naj pride na dvorišče!" :)

Anonymous said...

kul štajerc .. a to sploh obstaja? hehehe...

Anonymous said...

ck ck ck,kako diskriminatorno !!!
kako neslovensko...ya right:)

Centrifuzija said...

Mene samo zanima, kakšna je pričeska, če je nekdo "ostrižen na pizdo"???

Anonymous said...

Mogoče taka... Ostižen je na pičko, po sredini nosi prečko??? ;)

Black Betty said...

Ne ne, ni to taka frizura.

In o madona, kdaj vi vstajate ob sobotah??? Okej, Trik preprečuje rakava obolenja, amapk Tamara??!! Tega od tebe res ne bi pričakovala ;)

Trik: jaz sem diskriminatorna samo do neumnih in tistih, ki volijo Janšo - kar je eno te isto.

Tamara: če se mi bo res ljubilo bom poiskala kakšno slikco, drugače pa opažam, da je ta frizura zadnje čase zelo in med slovenskimi pobči. Malce se ozri in videla jo boš - pizdo, kako se ponosno bohoti na kakšni mali glavi.

Syco: ne ne, prečka more bit postran. Ti se pa res ne spoznaš na modo :P

Anonymous said...

Aja, sori... Ne morš od mene pričakvt, da bom vedu kuko more bit prečka, če še to ne vem kaj je EMO? :D

Black Betty said...

Ja syco, skrajni čas, da se naučiš!

Anonymous said...

Bekam je bil prvi na pizdo pochesan, che komu to pomaga.
Betty seveda te bodo iztirjenci oblajali, ako pa nosish bling bling kravato z bleshchicami =)
Plesten-yuck for prezident! Na Josipi Lisac pa unichimo preostanek pijache...

LONELY RIDERka said...

kdaj je pa josipa?

vidim, da sem zamudila hud zur, kaj pa vstajam ob sestih zjutraj in hodim na morje v dezju. prav mi je!

Black Betty said...

josipa u križankama! tolk za dons.dj pa počas spat. kr sm jst una črna glista k je hotla na wave surf rock domov spat. krasn

Anonymous said...

Betty, si pol šla na Bambije?

Uživaj na lovorikah študijske slave ... pa PO PAMET z maratonskim proslavljanjem! :)