Wednesday, September 13, 2006

Life is great!!

oz. Betty spet socialna oseba


Hik. Morm se pohvalt. Hik. Naredila sem še zadnji pojeban izpit na faksu. Hik.

Seveda, sem si za velefinale pustila najbolj debilen izpit, ki je z menoj veselo spolno občeval kar dve let, če ne tri, kdobištel. Seveda je bilo spolno občevanje obojestransko. Verbalno tudi s prfoksom. Okej pustimo umazane podrobnosti, tam kjer je njihov prostor. Pod posteljo. Ko mi je stisnil tisto sedmico sem skakala od veselja in obljubljana večtedensko komiranje in alkoholiziranje. Bila sem namreč mnenja, da s takim znanjem, pač ne morem dobiti niti za burek, kaj šele sedem.

Žal me je moja fizioterapevtka Bosiljka (nadvse pomirjujoča in prijazna oseba) streznila danes zjutraj, ko mi je predpisala elektrošoke in telovadbo vsak dan ob 8.30 zjutri. In jaz nisem jutranja persona - torej bomo pridno hodili spat ob 22.00 (ha-ha). Dasiravno je fizioterapija nekaj najlepšega in najboljšega s čimer lahko začneš lep dan - in ne, žal ne pridejo na dom, sem se že pozanimala. Vsak pošten delavec bi moral najprej zjutraj za eno uro na fizioterapijo šele potem na šiht. Ija to bi blo treba določit z zakonom (I wish). In danes je lep dan, čeprav sem spet v službi kamor tudi sonce sem ter tja posije. In nekdo mi je dublekstra sladkal tale zeleni čaj, ker toliko osladnih misli v moji glavi pa še ne!!!

In če me še kdo upraša kdaj bo diploma ga bom ustrelila! Kdo sploh to rab? [retorično vprašanje, ne pričakujem zdej gaziljen nesmiselnih razlag in odgovorov!!]

12 comments:

bralec said...

vsak pošten in nepošten delavec bi si vsako jutro namesto pol ure dlje pod koutrom, privoščil lahki strech, čeravno so vaje hudimansko podobne bestsellerjem o jogi (saj joga itak ni nič drugega kot skupek gimnastičnih vaj in malo samorazmišljanja) in bi verjetno fizioterapija prišla "prav" samo vsake "kvatre". Razen (in upam, da ni), če ni kaj posebnega (pa, da ja ni povezano s citroenkom?!).

Pol ure prej iz postelje in nasmeh za cel dan je zagotovljen. Žal se tega še premalo ljudi zaveda. Bodi med prvimi =)

Anonymous said...

Elektroshoke? Na obzorju je torej novi Lou Reed, bohsenasusmili..
In zakwa bi morali vstajati pol ure prej? Telovadi se lahko tud v postelji, pa she bolj simpatichno je kot na mrzlih tleh...

Black Betty said...

Ne, ne! Ne razumeta! Fizioterapija je fantastična. Ležiš na postelji in prijazna gospa Bosiljka ti pomaga pri vdihu in izdihu. Ti samo ležiš na postelji, pod glavo ti položijo blazinico in dihaš. vdih.izdih. Umirjeno. Čist mal še zamižiš, si odpočiješ in potem greš na elektroterapijo, kjer te priklopijo na neko zadevo podobno tistemu metuljčku za mišice "delat" iz tvšopa.. in to je to. Pol si poln energije. Ura je 10, megla se je zunaj razblinila, sonček je posijal in greš lagano na job;) Tam seveda vsi skrbijo, da ta nasmešek ne bi uplahnel.
Jebeš jogo!

Anonymous said...

kdaj bo pa diploma? :evil:

kdaj gremo pa pit :)

sedaj pa razmisljam, zaradi cesa me bos "bolj" ustrelila.. bo prevladalo okolje, ali ti :)

cestitam! al kaj bi moral tukaj napisat :evil:

LONELY RIDERka said...

ja... gin&tonik vabi! ;)

Black Betty said...

sorry se ga nalivam s šampancem ;)gin in tonik jutri torej;) pa še šampanc ;=)

JA-NE-Z said...

Čestitam. Zdaj pa samo še diploma, punca, pa si na konju ... Kdaj bo torej to?

Black Betty said...

đoni, lepo vidt, da si še med nami ;)
kwa te briga moja diploma, as moja mt slučajn ;)

Anonymous said...

gaziljen, heh.. obozujem to besedo :)

Black Betty said...

In zadnje čase se zalotim, ko jo prav preveč pogosto uporabljam. Ah. vpliv tleevizije kwa čmo.

Matjaž said...

Čestitam za čudež! :)

Anonymous said...

Betty, čestitam!
Hmm zdej bo pa res treba organizirat že tako dolgo napovedovan klopca party!! ;)

Uživaj v proslavljanju!