Sunday, June 10, 2007

I survived Blogres

Najpomembnejša ugotovitev včerajšnjega večera: Bila sem edina brez fotoaparata. Sem imela pa mikrofon s pravim ježem, ki ga sedaj nimam več. Poštenega najditelja naproščam, če mi ga lahko vrne. Splača se!

Tipke so mace preglasne, da bi človek napisal lahko kaj več o svojih vtistih in bizarkah, ki jih je bilo veliko! Grem rajši še mal spat.

13 comments:

Centrifuzija said...

Br jutr. A smo mikrofon izgubili? In ježka? Jaz ju namreč nimam. Vem pa, da smo ga nazadnje pod nos tiščali Crnkoviču. In v rokah ga je imel takrat Predpralec.

Black Betty said...

Ne. Če me spomin ne vara, ga je Crnkovič pograbil iz Predpralčeve roke in si ga sam tiščal pod nos. Hm, misliš, da nam je Crnkovič spizdil mikrofon? Grozn!

Anonymous said...

Jaz sem bila tudi brez fotoaparata.
That makes two of us. :)

Black Betty said...

Jest sem ga sicer mela na mobitelu, sam tist ne šteje.

adj. said...

Jaz sem biv tudi brez fotoaparata.
(Naj dvignejo okončino tisti, ki so bili brez fotoaparata.)

Black Betty said...

Katero okončino? Trenutno stojim na eni nogi in ne morm dvignit še druge. Z rokami pa tipkam in ne vem če bo šlo!

adj. said...

Velja tudi rep. Ali jezik. ;)

Anonymous said...

Namesto mikrofona ti lahko dam moje redkvice. Sej so precej podobne. Edino ježa in pikapolonice ni gor, se pa najde kakšen polž in črv.

Nikolina said...

Rada bi prebraal kaj o tvojih vtisih..
Tko da.. Ko se boš zbuudila se loti :P

Black Betty said...

dinozaver: okej, jezik vil du.

hirkani: hm, a je vsaj približno tako velika redkev, da bo primerna za tolažbo? na sliki sicer zgleda velika tvoja redkev, samo te fotke znajo biti zavajujoče ;)

nikolina: huh. hah. hm. mogoče pa bo kej na kakšnem drugem blogu ;) hint hint. Sicer pa, če smo že povsem iskreni sem se na Blogresu udejstvovala samo v pavzicah in šimfanju bornega kateringa. aja, pa na delavnico kretivnega kopipejstanja sem tudi šla, sam sem je bila zaradi overdouza nebuloz s strani predavatelja.

Anonymous said...

phe...sem mislu da bom vsaj od tebe izvedel kaj konkretnega iz blogresa....
Razocarani London :(

Black Betty said...

hm, žal te bom morala še enkrat razočarati, če hočeš malce oblažiti grenak priokus v grlu, pa si oglej kakšen prispevek Bičsktiv TV. In še nadaljevanje.

Anonymous said...

'bemu ježa! (da me ni bilo zraven!)