Friday, June 22, 2007

Napadli smo zajklje

Zaradi celodnevnega postkoncertnega obolevanja sem bila prisiljena špricat baletne urice v Kinu Šiška. UPSI Dejzi - obljubim, da se to ne bo več zgodilo! Pravzaprav sem imela dober namen stopiti na oder, se tam malce raztegniti, stlačiti kakšno nogo za vrat, nato pa domov pod tuš in spat. Po bednem kocertu se mora telo v šoku temeljito regenerirati. In beautty nap se ne imenuje beautty nap, kar tako. Ne?

Žal pa mi ni mi usojeno, da postanem lepa zgolj zato, ker lahko spim več kot osem ur. Bičskvitna ekipa me je namreč s sladkimi besedami o zastonjskih koktajlih in zastonjskem žrtju izžokala iz varnega objema toplega doma in me vrgla v zverinjak (bolj primerna beseda bi bila zajčnik). Najprej sem malce omahovala potem pa so omenili še Erazma Žnj. Pintarja (za tiste, ki slučajno ne veste kdo je to, naj navedem, da je to nek slovenski playboy wanabe, ki bi ga morali poznati iz revij Lady in Nova. Zakaj se je/so ga oklical za playboya ne bi vedela, vendar sigurno ne zato ker je lep ali pameten. Mogoče iz istega razloga kot pravijo, da je Rajko Hrvatič LEP???!!.. eh.. no pustimo zdaj te nebuloze, ki jih ne razumem) ter trganje zajčjih repkov. In sem šla.

Trganje repkov iz poskočnih zajkelj je postal naš novi hobi, ki ja potrebno spraviti v anale. Verjetno se sprašujete kako to izgleda. Predvsem moraš imeti zelo dobro strategijo in tri babnice, recimo jim BBC, ki so dovolj prifukjene, da bodo od zadaj naskočile brhko zajkljo, jo prijele za medenico in vse skupaj še pofotkale. Spremljevalcu tako omogočimo, da preveri ali je repek pripet, prišit, naježkan ali celo "taprav". Seveda, potem popizdeni zajklji pustimo, da nakuri moški del Bičsvkita. Evo, temu se reče poblaznela ženska emancipacija. ;))

Več pa si boste lahko v bližnji prihodnosti ogledali na Bičsvkitu. Zdaj pa še malo spat. Ta vikend je tekma in moram vsaj kulturno izgledat.

10 comments:

Anonymous said...

Nestrpno čakamo na bližnjo prihodnost.

Centrifuzija said...

The Future Is Now.
Sicer pa Kinky; biti moraš pripravljen. Ali kot bi rekel tvoj novi idol:
"I'm prepared for each day. Even tomorrow."

Anonymous said...

Nestrpnost je mati modrosti.

Anonymous said...

Ravno včeraj mi je mami pripovedala, kako sta dan prej gostila doma belega velikega.... zajca...še dobro, da nisem vprašala, kaj vse sta z njim počela :S

ambala said...

joj zajčki so tko luškaniiiii!! Sicer so mal grozljivi ker spijo z odprtimi očmi...

zajkle me pa SPLJOH ne zanimajo, niti jih ne bi vleku za repe... oh no, to mogoče še... buahaha

Skratka, škoda časa za bedne žure!

Nikolina said...

ambala, a spijo z odprtimi očmi?

ambala said...

majo neko membrano, a zgleda, kot da imajo odprte oči. tako kot ribe...

Black Betty said...

Kinky: Čakanje je božja mast.

Centri: Mi temu pravimo Seid bereit, immer bereit! ;)

Dinozaver: to si bom zapomnila. ;)

Morska: Morda bi jo morala vprašati. Boš vsaj naslednjič vedela kako se servira zajca.

Ambala: Časa za žure ni nikol škoda. Je pa res, da ne vem na kakšne žure ti hodiš. Sicer pa, kak poskočen zajec se vedno kje najde.

ambala said...

jah skoda je bednega žura. ne?

Centrifuzija said...

Beden žur je samo neizkoriščena priložnost. Če si žura ne narediš, potem ga res ni in je škoda cajta, Ambala. Sicer pa je to nonsense, popoln nesmisel. Žur je žur in ne more biti beden.