Tuesday, July 17, 2007

Narava je nevarna!!

Po dolgih desetih letih odostnosti iz mojega življenja, me je spet napadel klop (zajedalec, ne stvar na kateri sedimo, če ni stola). Pinceta ga je zdrobila, a pusti je suvenir - desno čeljust. Levo mi je uspelo izbezati s šivanko.

Danes sem med kolesarjenjem dobila v okolarni organ mušico poldnevnico. Še zmeraj je not. Upam, da je crknila in ne bo v mojem očesu povrgla na tisoče dojenčkov mušic. To bi lahko bila katastrofa.

Sprašujem se zdaj, zakaj hudiča nas ne pustijo na miru! Tudi jaz ne pijem drugim krvi in jim ne skačem v uč. No, vsaj ne dobesedno.

Morda pa je to del božjega načrta.

10 comments:

Anonymous said...

bad day.nočna morá vsake "biciklistično uočene" muhe 1/2dnvenice.
naslednjič zapri oči, odpri usta in stisni zube. z zobotrebcem se lahko zabavaš še ure in ure : -)

Black Betty said...

Hm, to bi bilo potem podobno nadležno delo, kot spraviti vsa makova zrna izza zobovja še preden to opazijo vsi v tvoji neposredni bližini. Z mesnim dodatkom. O what a joy!!! ;)

Anonymous said...

Na peciklu priporočam kolesarsko čelado s šiltom. In zaprta usta :-)

Čukmajster said...

Mnja... Kakšna pa je kaj situacija z mravljami? Sploh s "faraonsko" podvrsto?? Mamicujimkolonialistično! Aj dontvana bi a konstant entkiler!

adj. said...

Kolikor vidim, je rezultat 2:0 zate. Narava nima šans. :)

Unknown said...

upaj da ti klop ne pusti kakšnega trajnejšega suvenirja - lohk izbiraš al virus al bakterijo

Anonymous said...

Pinceta na klopa? Big NO! Skratka, aj šel sej dis onli wans - navlažen prst na klopa in ga vrtiš v nasprotno stran od urnega kazalca! Preizkušeno.

Black Betty said...

Hirkani: verjetno bi prej rabila ščitnike za usta ;)

Čukmajster: Hvala jahveju se mi ni potrebno ukvarjati s faraonkami. Bom potrkala po lesu in zažgala kakšno obredno daritev, da se ne bom rabila z njimi ukvarjati niti v prihodnje.

Dinozaver: Saj veš, da se to odlično sklada z mojim motom If you can't beat them, eat them. ;)

Seamus: upam. in ne izbiram ;)

anonimni: 1. a si lahko naslednjič nadeneš kakšno ime npr. Jože ali pa Silvo, zgolj za to, da te ne bom pomešala s kakšnim drugim anonimnežem. 2. Hvala za nasvet. Poznamo to pretkano taktiko z vrtenjem klopa, vendar je po nekem čudnem naključju bil klop opazen šele, ko je iz mojega kolka štrela samo še četrtina njegovega ubogega telesca. Drugače kot s pinceto in šivanko pa v tem primeru žal ni šlo. In verjami mi, da mi je še kako žal.

Anonymous said...

Meni je pa uč padla ena prav kul fotka, na kateri je ena lušna deklina... Če jo češ, se mi javi :P

Black Betty said...

Oh morska hvala. Ponavadi sem na vseh fotkah abnormalno nefotogenična, vendar sem tudi neverjetno firbčna. Ti kr pošlj. A mail veš kje najdt?

Tudi jaz imam eno fotko, če želiš menjat ;)