Thursday, October 25, 2007

Look at those shoes. Betch!

Ob gledanju Rodriguezovega Planeta Terorja sem skoraj umrla za posledicami gromkega krohota, ki me je napadel, ko Cherry (Rose McGowan) po amputaciji noge namesto klasične proteze, montirajo strojnico. Samo dejsvo, da ji montirajo strojnico niti ni bilo tako zelo blazno smešno, sem se pa komaj zadržala na sedežu, ko začne teta s to strojnico štorkljati med zombiji in jih straljati. Še dobro, da smo bili skoraj sami v dvorani in sem imela dovolj prostora za valjanje po kino zicih.
..................................................................................................

Pozor! Nadaljnje branje lahko resno poškoduje vaše okolarne organe in škoduje vaši desni možganski hemisferi. Od tu naprej je branje na lastno odgovornost. No tudi tisto prej je bilo na lastno odgovornost, le zdi se mi potrebno, da vas na to eksplicitno opozorim.

....................................................................................................

Tako kot Cherry štorkljala v filmu Planet Terror, bi jaz štorkljala v teh Alpina čevljih po Čopovi in sem in tja naključno do smrti pohodila kakšnega mimoidočega. Pa sem imela lažen občutek, da je le ponudba ljubljanskih izložb bizarna s temi gležnarji, ki so letos tako moderni.


Evo. To se pa zgodi, če prepustiš oblikovalcu pancerjev, da ti zdizajnira čevlje. Moram priznat, da so mi tisti črni zgoraj na nek bizarno gikovski čudaški način celo všeč. Pravzaprav bi jih imela doma, pospravljene v omari in bi jih obula samo za sprehajanje po domačem hodniku gor in dol. Mogoče bi morala zraven dokupiti še tisto Forestgump protezo, da bi se sploh lahko obdržala na nogah. No, ampak takih čevljev, ki jih ne nosim imam že kar nekaj v omari, tako da se bom tem legokockam za enkrat odrekla. Za enkrat!

More weird shoes at Balenciaga collection.

17 comments:

adj. said...

Tile šolni so kul. Lahko bi imeli malo več tistega jezička spredaj, tisto, kar se vtakne v smučarsko vez. Četrti primerek je najbolj strah vzbujajoč. To se nosi s fluorescentnimi pajkicami in pelcmontlom, ali kako?

Anonymous said...

loool verjetno ma tale mašinerija tud poskrbljeno gretje nožic

Anonymous said...

Ti čevlji zgledajo kot bi jih dizajniral Freddy Krueger...

jaka said...

to niso legokocke, to so reciklirane snowboard vezi

Black Betty said...

nataša: Rahlo gretje bi bilo prijetno ja, skupaj z masažo še posebej. Čeprav, bojda te stvari povzročajo krčne žile (al neki podobnega. sej ne vem, sem slišala staro mamo o tem govort).

mayhem: mogoče jih pa je .. ;)

jaka: to so reciklirane snowboard vezi iz kompleta legokock. Okej. ;)

Anonymous said...

jebemti, na masažo še pomisnla nisem, evo potem pa n bo krčnih če te še istočasno masira(jo),hehe

Pina said...

Totally yourb style ...

Anonymous said...

aaaaaaaa ... uni prvi ... črni ... so čist hudi. hmmm ... moram razmisliti, kateri od mojih bivših bi si zalužil ... da mu v njih ... štorkljam po golem hrbtu ...

Black Betty said...

pina: yourb.. a to je turška angleščina? ;) drgač pa itaaaak.. čist moj style :)

Zloba: Hm. SAm potem se lahko ful hitro umažejo. Moraš res skrbno izbrati kandidata, ki bo dovolj snažen, da se ti čevlji sprehajajo po njem. In naj si najprej umije hrbet.

ambala said...

super šolni!!! 1A, sem navdušen. Kdo pa hoče gledat samo Bata črevlje? Js ne ;)

Black Betty said...

Ambala: Kot mojemu future ex futre ex ... možu ti garantiram, da bata čevljev ne boš gledal. :P
;))

Unknown said...

OMGGAAD pa kdo bo to nosil O_o .. A zdej morajo dečve še planinarit v petkah? loooool

Anonymous said...

Taprvi par mi je prav po godu, sploh che bom za mashkare fensi Borg. Che za bozhichka nimate idej, nosim cifro 38. =)

Black Betty said...

luka: nekaj dečvic se je že javilo,da bi z veseljem pohodile kakšnega moškega z njmi - družbeno pomembno vprašanje, ki se nam poraja je - ali bi se temu lahko reklo tudi planinarjenje. Pač odvisno kako veliki hribi so.

jinx: Če bi bila nesramno bogata, bi ti z veseljem kupila kakšen par iz kolekcije. Že samo zaradi tega, ker bi verjetno umrla od smeha, ko bi ti hodila v tem okoli. Pa četudi samo za mašakare ;)))

Unknown said...

Funny :))))

Anonymous said...

A imajo vgrajen airbag? :S
Ta četrte bi bile dobre naslednice onih plavih zadev, ki so jih včasih nosile delavke in kelnarce.

Black Betty said...

Ne za snažilke in kelnarce je bolj primeren 13. primerek na spodnjem linku.
:)