Monday, October 29, 2007

Star Wars adidaske??

The Force.

Sliši se odlično. Pravzaprav se sliši fantastično. Tako kot trivremenski taft tri v enem, samo da sta tukaj dva v enem. Star Wars in adidasove Superstarke. Na prve sem itak navlečena že od plenic in te so bile takrat še bombažne!!!, na ta druge pa zadnjo dekado svojega življanja. Prve znam že na pamet in jih gledam z zaprtimi očmi, druge pa so edine superge na katere prisega moje razvajeno stopalo in jih imam doma toliko, kot Janez svežega kruha - na odmet. No, čeprav moje nobene niso končale v kanti za smeti.

Torej kako izgledajo famozne Superstarke navdihnjene z znamenito Lucasovo sago?

Pri Adidasu pravijo: Lightsabers and role-playing isn't really our thing...
Ija.. bi se zelo strinjala z njmi... in hkrati dodala, da marsikaj ni ravno njihovo področje. Ne vem kaj je narobe z old skul adidaskami.

Tele so mi prav čudne. Bojda so navdih dobili pri Yodi. Če ne govorijo "size matters not" ob vsakem stiku s tlemi, potem so žal bolj bedne.
S temi dartvejderskimi bojami bi si sicer upala pojavit na kakšnem črnomašnem srečanju antikristov, vendar se bojim, da bi zaradi teh svetlečih črt fasala snežno slepoto. In kaj hudiča je s to zlato?? A ni to bolj J.Lo thing?
Če mislijo sedaj delat Adidas Sex In The City Superstarke se bom iz protesta sezula in se nikoli več obula. Tako kot moj čudaški sosed. Enkrat ga moram vprašat zakaj hodi bos nakoli. Da, tudi pozimi.

4 comments:

gospodicna Cat said...

A je ta bosi gospod iz 9. nadstropja in popravlja slovnicne napake v obvestih, ki visijo v dvigalih? Moja babica namrec zivi pod enim takim primerkom.

Ce je pravi, lahko recem samo eno: tale pa je bosa ;)

Unknown said...

The Force is with ya lol

Black Betty said...

gospodicna cat: ja verjetno gre za istega možakarja. z dolgo brado in lasmi in vijoličnim lakom za nohte? glede popravljanja slovničnih napak v obvestil ne bi vedela. je pa povsem nedolžen človek in prijeten preganjalec dolgčasa na avtobusni postaji.
PS. mogoče veš, on sploh govori slovensko? Ko se srečava zmeraj amo nekaj mrmra.

Anonymous said...

Aha torej mam jzst zhe ves cajt Star-Trek-Borg-obutev. Ker imam shkornje. Ki so chrni.

Dobr je enim k posnamejo kdaj film, od katerega zhivijo potem na veke vekomaj =)