Wednesday, January 16, 2008

Mislim, da živim v Stupidlandu

Kdaj zafuka (pardon my French) bodo naslednje volitve???

Po dolgem času sem šla spet malce med človeke. To je zadnje čase dokaj nepogost pojav tako, da bi kmalu pozabila, da se moram za tako posebno priliko vsaj preoblečt iz domačih razvlečenih cunj, če ne že
potresti kak kilogram makeupa na svojo bledo faco in godzila podočnjake. Res ni najbolj prijeten občutek, če otroci histerično bežijo iz prostora v katerem se pojaviš, njihovi starši pa te gledajo s studom na obrazu. Z make upom teh problemov ni in večini priporočam, da ga uporabljajo. Če ne zaradi sebe, pa vsaj zaradi drugih. And there is nothing sexyer than a man with an eyemake-up. He he..I'm just kidding. No i'm not really.

Okej, malce me je zaneslo. Očitno je ostalo nekaj posledic kulturnega šoka, dnevnih informativnih oddaj in mojega druženja s človeško raso. In seveda, ne smemo pozabiti, obveznega tragično komičnega prispevka vlade RS k bolj pestremu dnevu.

Vse kar lahko rečeme je Džžizaaaaas!!! A nam gre lahko sploh še slabše?
Slovenija je empirični medicinski dokaz, da politika dobrodejno vpliva na razvoj malignih tvorb na možganih, kar bi nedvomno lahko izkorsitili za turistično promocijo – Let's go to Stooped Land.

Danes lahko z gotovostojo trdim, da ga ni človeka pod Alpami, ki bi bil tako štorast v vsem, česar se loti, kot je naš Prvi Janez.
Učitelj glasbe mi je nekoč dejal, da je v vsakem uspehu 10 % talenta in 90 % vaje. Lahko se rodiš z 90% talenta, toda brez tistih 10% vaje ne boš dosegel nič. Naš Janez je eden tistih izredno talentiranih ljudi.
Česar koli se Janez dotakne se spremeni v gromozanski kup zaudarjajoče gnojnice. A to ni talent? No, potem pa je vsekakor veliko vaje.
S tega vidika, me malce me skrbi za našo Urško. Bojim se, da se bo po nekaj mesecih stiskanja, iz fantovega objema izvila stara in zgubana, ižeta in zapita, kot tista stara gospa, ki dela revije za poneumljanje žensk. Aj .. aj.. aj.. erase..erase the ugly picture.

Je pa tudi komedijant tale Janša. Poleg proizvajanja vse te diareje, kdaj pa kdaj potegne še kakšno iz rokava. Tale šala mala z distribucijo novinarskih citatov je šala na kvadrat – slišala sem jo ravno med vožnjo in bi zaradi napada huronskega smeha skoraj povzročila veržino trčenje na cesti. Stupidnost brez primere. (I LOL'd).

Ta trenutek sem največji firbec na svetu. Res bi rada vedela čigav je bil ta briljantni umotvor.
Na sumu imam:

- Dimsiljev bistri PR-ovski um,
- Urško – in njen smisel za komunikacijo. Verjetno je mislila, da bo to nadvse romantično in srčkano in da bodo tuji novinarji doma širili lepo besedo o topli domačnosti slovenskehs naroda,
- Janeza - ki se mu je priblisknila ob prebiranju zgodbic o Butalcih,
- leseni obešalnik v pisarni vladne službe za informiranje,

Če je bil obešalnik, bi ga rada vprašala ....WHAT THE FUCK WHERE YOU THINKING???

3 comments:

adj. said...

Kritični, kritični... Očitno sem spet nekaj prespal. Zadnje, česar se spomnim s televizije, je Vladimir, ki zahteva: "a mi daš gor, da še js vidim".

Anonymous said...

huh, a JJ se zdej že šminka. sem mislil, da je to domena Pahorja. yeah, saj vem, ne mislit, če nisem vajen, ne bom več.

-sv3

p.s. smo pa drušbeno-kritični dons ;)

Black Betty said...

Družbeno - kritični? Če me na vsakem koraku posiljujejo s to politiko.. človek enostavno ne more mimo tega, sploh ob debilanosti, ki jo uprizarjajo politiki. ne vem zakaj si ne dajo kakšnega bolj preprostega imena - npr. klovn ali zabavljač.

dino: ja nekaj si prespal. poglej uro prispevka.. ;)