Wednesday, April 05, 2006

Pajkice so za telovadbo!!

Neprijetna slutnja me je obhaja, ko sem vsak dan hodila mimo trume ljudi ali se z njimi drenjala na troli. Tudi na kakšnem sestanku, mimohodu na Čopovi ali ob ležernem čakanju zamudnikov pred Namo, mi je postajalo nemalokrat slabo in le za mišji anus je manjkalo, da nisem koga prav nagravžno pobruhala. Po tednu brskanja po raznih štacunah se mi je naredil čir na želodcu in mislim, da se mi je na očeh naredil tumor. A žebljico na glavico je zabila znanka s katero sva se srečali v eni izmed trgovin s cotami in to s samo štirimi besedami »to se zdej nos«.

SO FUCKING WHAT!!??

Lupčki moji, a se nismo že desetletje nazaj strinjal, da kavbojke na korenčka z nenormalno visokim pasom* = FUJ in GRDO??!! Po pravic povedano, mene boli desna dojka kaj piše v Grdopolitanu in še bolj mi stran visi kaj folk zdaj nosi. Jaz že ne mislim po svetu hodit v hlačah na korenčka, v pajkicah, s frizuro the higher the hair the closer to god in v belih štumfih. Samo Peggy Bundy dobr izpade v tem.

Zakaj hudiča ne morem zdaj v štacuni dobiti enih normalnih gat z nizkim pasom in rahlo na zvonc?? Zakaj? Zakaj? Zakaj?!!!

Ni mi preostalo drugega, kot da obraz prekrijem s krokodiljimi solzami in si obrišem smrkelj v rokav, iz kleti prinesem šivalni stroj….
Kurc. Kolk manjka, da bo ful in tak hodit okoli?


*Kar koli je nad popkom je že čist preveč!

19 comments:

LONELY RIDERka said...

Enih normalnih gat z nizkim pasom in na zvonec ne mors dobit, ker sem ti jih jest pred nosom spelala...buahahaha...da naus misla, tut jst sm jih iskala 3 leta, ker hlace na zvonc kao niso vec moderne in zato lohka samo na korencka kups...vcasih so mel designerji se okus...danes ga na zalost nimajo vec...kakor obozujem 80ta, se vedno menim, da je bla moda v 80ih breh in bruh...but then again, it could just be me...

Black Betty said...

sploh če si bolj pritlikave narave. Ko pridem v štacuno se pa ob tistih gigantskih številkah res počutm k midžet! Učasih so tudi za nas pr 160 cm delal hlače.. zdej pa loh sam še na otroški oddelek zavijem.

Anonymous said...

hlače na zvonec hahaha, a to še obstaja?!?.. :D:D

Black Betty said...

ja pa očitno so vse široke kot omare ali pa suhe kot brezova gajžal. kwa jest vem. mogoče sem pa samo jest tolk unikatna, da ne delajo moje cifre samo zame ;)
in ooo ja.. tolk si želim met ene take oprijete kavbojke, svetlo modre barve ;) mmmm njami ;)

Unknown said...

ah!! pol nism samo jaz tista ki ima probleme najt ene normalne hlače in normalne velikosti!! :))

Anonymous said...

kje te kupujete oblačila v intersparu? :D:)

Black Betty said...

Ja Denis, spomni se tega, ko boš ti pomerjal ene oprijete kavbojke na korenčka in te bojo jajca orng začela žult!!

ursa said...

* karkoli je en prst pod popkom je že čist preveč. A hočte, da se mi želodec pregreje, al kaj? **

** "karkoli" iz prejšnjega stavka je G rated


Drugač pa - po meri (in po želji) narejene kavbojke so the way to go, kadar trenutno najbolj in generacija ugotovi, da je treba na novo odkrivat toplo vodo in brskat po smetišču zgodovine.

Tist zadnji link me je čist s tira spravu ...

Anonymous said...

Ampak smeh, celo zhivljenje zhe poslusham norchevanje iz mode 80ih, zdej je pa to DA SHIT. Zgodovina nas res nch ne uchi. Da ne omenjam paradoxa: zarad aktualnega problema debelosti bodo zachel delat shirshe stole, cunje so pa she vedno take ko da smo vsi meter 90 visoki in tehtamo 50 kil. Jao.
BTW Betty a mash ti poseben search engine za groteskne slike? =D

JA-NE-Z said...

betmenka, manjkajo samo še gamaše. dokler se zmagoslavno ne vrnejo gamaše (okej, pa startaske), ne priznam revivala najbhujšega obdobja v modni zgodovini človeštva. in ko bodo gamaše, me lahko mirne duše vlak povozi.

miss.nymphee said...

jst ne vem kje ve miđetke nakupujete sam jst pr svojih huge 178 cm nikakor ne najdem vse te enormne količine hlač k jih opisujete zgoraj...vse so mi namreč prekratke in ličit na urkla me trenutno še ni volja...če so pa že dovolj dolge so v pasu široke prbližn tko k bi bla v ene šestem mescu nosečnosti...sicr pa čist po slovensko...nkol nm ni prou..;)

Black Betty said...

ja-ne-z: obleč si neki toplega in pejt na najbližjo železniško progo, ker kolkr jest vidm, vem so gamaše spet moderne. Ali so bile pa od nekdaj moderne. Ali pa so samo tople in fajn, pa še hlač si ne zmočiš, pa fajn zgledajo na kikl, pa lepo u gležne grejejo. No jest jih mam kr neki doma ;)

nimf: v štacuni imajo dejansko polico za "ta nogate" ljudi. Nisem pa še vidla, da bi imeli še štacuno za nas "midžete" pr +/- 160 cm ;)

jinx: jp, upisala sem "jinx" in dobila S V A Š T A!!! ;) NEXT pic. is yours ;)

LONELY RIDERka said...

cez gamase pa prosim lepo nic govorit!!
gamase so kul, zakon in mega, in imam jih doma za stacuno odpret...pasejo tako po napornem treningu, kot na kratko krilce, ko gres zvecer ven, da njihove multifunkcionalnosti na mrzlem, neogrevanem faxu in v knjiznicah sploh ne omenjam...en lep in uporaben kos oblacila, torej...

Black Betty said...

oh gospodična srfarka ;) spet sem te prehitela :P. Drugč pa hitrej tipkej ;)

LONELY RIDERka said...

ja, ampak res...za fakin 10 minut si me prehitela. cist prevec sva miselno povezani...;))

Centrifuzija said...

Sovražim šoping, hlač NI.
Grozljivka. Potem si pa kupim kiklco in čevlje ... dvoje čevlje. Hlač pa spet nimam. Grozljivka ...

Black Betty said...

Hm, očitno nas je velik takih, ki bi rade ene normalne hlače (ja une miss sixty so ble res D-betst), ne vem zakaj kle trgovci še niso zavohal tržne niše. Helooo!! A morm jit na cesto s transparentom, hočem ene kul jeans gate, kavbojke, opisane, narisane, s krojem, sam še zašit bi jih bilo treba!! Ok.. whatever, ja zdej mam mal nenormalno velik čevljev doma in superg. Sicer nosim največ dvoje, vsake tolk časa si nabavim še kakšne hlače z žepi, ki so mi sicer ful d best, ampak učasih bi pa res rada še kake normalne simpl kavbojke oblekla!!
tamara: ja nazadnje ko sem šla kupovat hlače sem si kupila dve kikli namesto tega. Hm.. eno za na levo nogo eno pa za na desno ;)
MO: pomoje bom šla kuj v pondelk čekirat vse omenjene štacune. v 24, sportini in teh zadevah majo pa sam še nabolj disgusting miss 60! tko, da tam me naujo vidl!
zbogom!

Black Betty said...

desl.. misliš disel?
ne vem.. ne vem.. morm vidt ;)

Black Betty said...

no kul. k začn sem neket vidla eno naleko za verseil al neki tazga.... sam vem da so na tržnci prodajal ;)))