Tuesday, May 23, 2006

Ah, ta naš Janez

Sredi opoldanskega počitka, ko sem zamaknjeno opazovala grličasti parček na češnji, kako išče primerno raztegnjene črve za svoj zarod, me je predrzno zmotila vest iz aktualnega političnega življenja.

Poslanka Majda Širca je v imenu pobožnega ljudstva, ki je podlegel Mikijevim in esdeesovskim plakatom ter obljubam o zmanjšanju RTV prispevka, vprašala pregovorno tihega in zamišljenega Janeza, kdaj naj bi izpolnil svojo predvolilno obljubo. Premier ji je odvrnil nadvse zaprepadeno, kaj sprašuješ ženšče neumno, saj to se je vendar že zgodilu!!

A bejž?!!

Nato Irglova vzdigne tri prste in de: Jebat čemo mater svima!

14 comments:

Blodnja said...

LOL... a pol že dejansko gledamo bolj kvalitetni program na tv?
Hm... očitno majo za programskega vodjo kako 90 let staro bakico ;)

JA-NE-Z said...

Ah, to je po Grimsovi matematiki: naročnina ne raste tako hitro kot inflacija, torej se je realno pocenila. He, zato pa smo Grimsa preimenovali v Grimma, ker tako rad pravljice pripoveduje. ...

Black Betty said...

@Blodnja: seveda, več maše, več nekih škofov in še več janše.. če ni to boljše??!! Doh
@Janez: Ah on tako nadvse rad govoriči in pripoveduje in pleteniči, da bi bilo najbolj samoumevno, da dobi svojo oddajo na RKTV in naj se razpriča do onemoglosti. TV se da vsaj izklopit.
A jaz še zmeraj dajem njim pare. Predlagam popravek zakona (to je zdaj tako moderno), da nej plačujejo RTV samo tisti, ki jo gledajo (oz. so glasovali za tako butast zakon na podlagi tako butastega oglasa). Bwahahaah

Čukmajster said...

Ne vem, zakaj se pritožujete...Saj imamo Z Natalijo pri Joževcu, več maš, dokumentarne oddaje o življenju ubogih zdomcev v Argentini, Jambrek twins show...Pri tako kvalitetnem programu je nižanje naročnine, kot bi rekel moj prijatelj J.J., "...smešno...!"

Čukmajster said...

Ups...Jambrek Twins show je na A kanalu...POVSOD SO! POVSOD SO!!!!!

Blodnja said...

no, čeprav moram reč, da to kar piše ena od njih v Žurnalu je preseneteljivo inteligentno...

Anonymous said...

Oh prosim reci da si hotla stavek nadaljevati z "... v primerjavi s nechim, kar pride ven, ko zhuzhelko pomochimo v tinto in jo pustimo da se prosto vrti po listu papirja." Prosim =)

Black Betty said...

Žurnala zaradi takih sploh ne berem. Verjetno bi ga, če bi žuželka kaj jako abstraktnega naredila ;)

LONELY RIDERka said...

blodnja: ne, prosim, reci, da je bila to sala mala, da se lahko zacnem smejat, namesto da zgrozeno gledam tvoj komentar ;)
jst namrec kake hude inteligencnosti v njeni "kolumni" nisem opazila. Upala sem, da tega, kar bo sledilo v nadaljevanju, ne bom nikoli izustila, ampak v primerjavi z njeno "kolumno", je Erazma Pintarja "kolumna" fenomenalno dobra. And it's NOT!

Anonymous said...

lool.. tole pa je za v anale :) kolumna jambrek vs kolumna pintar :)

Čukmajster said...

Prav za v anale je, ja...

Black Betty said...

A sta hotla rečt v analno odprtino? Mogoče namest skretpapirja?

Anonymous said...

hmm.. skozi njo ven v sirna prostranstva javne kanalizicije.. v bistvu se mi smilijo misi, tako da bom rajsi premislil :)

Black Betty said...

Skratka če bi hoteli njihove kolumne sežgati bi to onesneževalo zrak, v kanalizacijo jih ne moremo spustiti, mogoče bi jih bilo fino reciklirati? Bi to lahko povzročilo male gnile kolumne?
Ubistvu se jih nikakor ne moreš losat, ker so se že zaredili huje kot podgane v kanalizaciji. Pa podgane so vsaj nenevarne (če ne mutirajo v gigantske jambrekpodgane in te ne zasujejo z nekim kupom dreka).
In pravkar mi je nekaj potrkalo na vest.. hm.. neh. Ni to!