Tuesday, May 30, 2006

I Blog

…a bit too much??!!

Vegetamož bo spet pizdil, ker mu sicer namerno delam reklamo in dvigujem rejting obiskanosti bloga, ampak ne morem si pomagat. Njegov blog zna biti res pravi navdih za kakšno razburjanje blogerske mirne luže.

Stvar je v tem, da sem zadnje pol leta živela v stratosferi (preteklik je tukaj zelo neprimeren čas) in še zmeraj blodim par metrov nad tlemi. Seveda za to ne krivim njega, no, ne neposredno ampak celotno tole bložno udejstvovanje. Problem s katerim se srečujem ni nov. Sploh ni nov. In tudi ni prvič, da bi o tem pisala, ampak tole postaja že mal too much resna zadeva.

But I think I'm addicted! .. ok .. My blog name is Betty and I KNOW I'm addicted to blog !!! (sedaj sledi, vaš saj-veste-kaj).

Namreč od kar imam blog se je moje dnevno internetno brskanje omejilo več ali manj samo na bloge. Rahlo ekshibicionističen hobi pa je prerasel meje zradvega razuma. Počutim se kot da bi mi kdo opral možgan, ki je za to zrel kot hruška za šnopc, me postavil pred računalnik in ukazal "Blog!". Če ni to zrelo za kakšno srečanje anonimnih blogerjev?? Ali pa vsaj za en konkreten overdose nečesa prijetno omamnega, kar ne zraste na medmrežju.


*There's something about that blogs!

7 comments:

Anonymous said...

joint he club.. :evil:

pa ves, da v sloveniji se ni zdravitelja za te vrste obolelosti.. :)

Black Betty said...

Jest sem izumila samo nekaj za lajšanje simptomov. ;) Žal mi primankuje sestavin.. bom ob priliki skočila na sosednjo Madžarsko in ob povratko takojci poročala.

Ja in faj je vidt, da nisem edina v tem. Smrk smrk smrk ;)

Mayhem said...

Zdravi se lahko tako kot vsako drugo odvisnost. Kar Ruglja vprašaj za nasvet ;)

Anonymous said...

(vsi v en glas) heeeeeeello, betka...

Black Betty said...

ja sej vem. priznanje je pol poti k ozdravitivi, baje.
Mayhem Ruglja zelo cenim in upoštevam njegove dobre nasveta, ampak za vse obstajajo neke omejitve. Ne morem samo nonstop kuhati in prati, ker mi je že davno zmanjkalo špagetov in žehte!! In čedalje bolj odvisna postajam ;)

LONELY RIDERka said...

ja, tud jest sem vcasih zjutraj sedla za komp s sveze kuhano kavo v roki in brala delo, mladino,... in se izobrazevala o dogajanju v sloveniji in svetu.
tega v zadnje pol leta nisem naredila (namrec brala online cajtngov, kavo se vedno pijem ;)), zato pojma nimam o aktualnem svetovnem dogajanju, vem pa recimo kasne spodnje gate nosi pol blogerske sfere. ampak tudi to je nekaj ;))

Anonymous said...

Oh, kako razburkan vsakdan. Raje se po meni malo zgleduj, mala ;) *krohot gromoglasni*