Sunday, May 14, 2006

Režemo, žagamo, oblamo, tesamo,...

Če je njej uspelo predelati celo knjigo, je zame največji dosežek predelano poglavje (no dve in pol, če smo iskreni). O odsotnosti od računalnika pa raje danes ne bi govorili, ker imam 24 ur na dan pred nosom kar dva, haha. I'm rich bitch!!

Sem pa izpopolnila rekord v reševanju sudokuja, sudoka, sudoke, sudokua, sudokue.. (pojma nimam, kako za vraga, bi se to lahko sklanjalo, še najbole se mi sliši sudoka), se dolgočasila z Mah Jongom in v švedski internetni štacuni s pohištvom izbirala možne kombinacije polic, košev, miz, kozic, koz, konjev in zmajev. Vse skupaj pa je postalo skrajno bizarno, ko sem začela premišljevati o barvi, lepoti in prisrčnosti žlafadruja (ko bi me vrtnarstvo vsaj malo interesiralo), o uporabnosti mizarskih orodij v garaži in za kaj vse lahko zlorabimo kartonske škatle.
Zdaj bom še začela šraufat, limat, žagat in brusit. So somebody please stop me!!

In stesanje novih kuhinjskih omaric mi preprečuje samo današnji večerni koncert v Križankah.

Tizer 1
Tizer 2

20 comments:

Black Betty said...

Ma raj kakšno biljard mizo, a??

Master Obi Van said...

si bla na gentlemanu? Se mi je zdel da sem te viduuu.

Mislm, koncert bi biu ok, ce nebi une dve backvokalistke mele tok programa.. ;))

Black Betty said...

master: Men se je tud zdel, da sem te vidlaaaa (u minusi v očeh).
sam dva modela, k sta stala zraven mene se ziher ne bi strinjala glede prevečnosti programa hudih bjoč iz Džamejke.
BTW: a si porajtu, da jih je ful neki jebal cel koncert, al kaj hudiča naj bi bilo tisto umanjkanje muske sredi komada???? Misterij.

Master Obi Van said...

Ma kaj, une bjoč, ehh.. Neki je baje biu kao "bolan" gentleman, in je kao komaj peu in potem valda reku unima dvema džemejka-bjoč, da malo "popestrita" repertoar z svojima komadima.. Ma kr neki. Na Sunsplashu je meu 100x bolsi koncert. Mislm tole uceri je blo..bolj crap.
OCENA: Zelo proti
Ok drgac ucer te nisem vidu.. ampak vseen.. ok.

Black Betty said...

ah, zato je samo 100x reku Sloveniiiiaaaaa. Se mi je zdel, da ga neki glas jebe, pa tazadn komad je bil ql za konec... Me je pa zelo navdušil z dolgim happy happy koncertom happy happy rastafaraj iz Dojčland Jahcoustix s svojim happy prejz Dža. hehe ;)

A res me nis vidu? Kako to? Mislm, med tisto množico ljudi sem pa res izstopala ;D

Master Obi Van said...

A Jahcoustix ti je biu kul? Salam Alejkum, alejkum salam?
Mam njegov CD Tko. da je kr sprejemljiv.

Praise da lord. Pozabla si rect da je sta mela z uno bjoč zmenjena, On je skos govoru Slovebijaaaa Jah,, Una bejba, pa Ljuubijananaa Jah rastafarai.. itd.
Ja to vem da si izstopala. K te je Gentleman skos gledu. mislm skos je letu na levo stran odra pa se ti dru:" Are you ready? Are you feelin' irie!!?" Nam pa namenu sam besedo :" Slovenijaaa" ..

Black Betty said...

Ja res ne vem kaj je s tem komadom, ampak men je bil ful smešn. Sicer tipičn rastafarajski sentiš besedilo (dve-tri besedi) sam je pa dobr zapel ;)

Sam res ej stari. Verjetno je tip levičar po srcu ;)

Anonymous said...

Ruts rege! Smeshn mi je da se zadeto publiko sploh k chimu spodbuja..
Hotla sm ti sam recht da paz pr kompjuter-sudoku k ma visok virus threat baje.. Pa da se "pravilno" reche zhlafadur ;)

Black Betty said...

aja pa tist z bušem... sej je blo mal že zlajnan, sam še zmer ne vem zakwa se je folk tolk trgal (kljub vsemu).

Black Betty said...

ja jinx .. vem, tiskarski škrat, se zgodi najboljšim.

Ja men je blo fajn se tam pozibavat v ritmih rastafarajske maše, ne pa tko kot naša ponorela mularija ;)

LONELY RIDERka said...

jutr ne pozab!!! greva na koncert!!!
bom spet palcke za bobnat zbirala...

Black Betty said...

faaak, sem lih učer jinx razlagala, da si morm pisat majske koncertne aktivnosti. A so slučajno tustersi jutr?
Damit, kolk bom jest fuknla tele izpite :P

Master Obi Van said...

Aja Toastersi? A vam Ska-Bina posilja sms-je? Uff.. Nja, Oni so pomoje ratal Uradni Slovenski band, k spilajo sam se v Sloveniji ;)
Sam je ta Robi Baket ze na stara leta ratu en tecen fotr k ga baje midledge kriza daje. Tko da upam da se ne bo ze spet razburjal k mu folk premika stojalo za mikrofon "ponesreci".

A gre kdo se na Dog Eat Dog v Cet?

Black Betty said...

Ja toustersi, again. Čeprav sem bila do zdej samo 3x na koncertu (vključno z unim na rock otočcu), enkrat pa sem se pošteno zajebala, ker se je en prfoks iz Mute na Koroškem odločil peljat celo srednjo šolo na koncert in je predhodno naročil ene 100 kart, tko da smo se mi pred vhodom samo debelo gledal (kako to da ni več kart??).. uglavnem Svašta!!

Ja sem lih dons srečala Tonija k me je na YGT vabil.. ap morm nekak rečt, da nimam keša za DED, pa tud nisem lih fenica, karte pa tud zgleda ne bom zastonj dobila, pa tudi dvomim, da se mi bojo ponovno zahavlili na zgibanki od plate - za kar se eventuelno sprostituiram .. again :))))

raj grem na tousterse (sam res, a oni kle zdej živijo po ta novem??), ki so mi res preeeecej bolj kulj. skor tolk kot najbolj prjazn atapjevač od pietastersov (o prijaznosti le teh kdaj drugič)

LONELY RIDERka said...

heh, dog eat dog koncert je bil moj taprvu u lajfu. se se spomnem k so bli skytowerju predskupina k so mi sli tooooooook na jetra, ker sem mogla cakat na moje omiljene "kuzke"...pa dve karti sem mogla kupt, ker je mt zahtevala, da gre stric z mano in me varuje pred grozno pijano mladino...heh.... groza, to je ze 10 let nazaj...kok sem jst stara...

Black Betty said...

Veš kaj draga moja, sam ne ti men s kartami! Ste mi fejk karto kupl (vsi ostali okol mene so mel ene lepe zelene, pobarvane, jest pa en filter papir) in so mi na vhodu zatežil, da ne velja!! Maš zegn, da sem notr pršla, ker če ne bi se šli mi to mal "ven zment" :P

Master Obi Van said...

Ja takrt sem bil v gali k je biu "vrtec na obisku" in se šli "glasbeno" izobraževat o Ska muski. Mislm no comment. Njah. 3x si ze bla pa gres se 4.
True hard core fan torej.
emmm.. Pietasterse si pa vidla na warped touru 99' v hali tivoli ce se ne motm?

ahaha. ja ene karte so ble res kot filtr papir.. haha.. Kao karte k si jih prek neta narocu.ehe he..

Black Betty said...

Mnja.. vidla, slišala, pela z njimi no woman no cry, se slikala, če neb bla še tolk mlada bi me obtožl kakšnega udejstvovanja poklicne grupie (sem bla na dobri poti). Sam me niso. So pa zato njih obtožl pedofilije. ;) Ah good old times ;)

LONELY RIDERka said...

pozabila si omenit, da so nas nameraval kar s sabo v avstrijo izvozt ;))

Black Betty said...

šaaaš. o tem se pa ne govori ;)