Monday, May 15, 2006

Zloraba kartonske škatle #1

Kopalnico ima, kopalnico ima!!!

Obnavljate, preurejate, adabtirate ali delate kopalnico?? Ste se tudi Vi ob tem znašli v nezavidljivih finančnih težavah? Vam je zmanjkalo denarja še za skret papir in žajfo?

Če je Vaš odgovor na vsa vprašanja pritrdilen, potem dovolite, da Vam predstavim novo kopalniško linijo "Un Kharton", na katerega prisegajo tudi uredniki magazina El Kralji ulice. "Un Kharton" odlikujejo zaobljene in mehke linije, preprosta namestitev, večnamenskot, reciklažnost in neverjetno močna vpojnost vlage.

9 comments:

Master Obi Van said...

Rok trajanje je..?

Ulala said...

majkomila si ti ustvarjalna ;) sej ves, jeseni jaz preurejam svojo kopalnico in glede na to, da nunjo hocem kupit kajt, budget imam pa fejst omejen... hint, hint: a se bomo babe lotle dela?! ;))

Black Betty said...

Matr ste zahtevni: garancija, pa posrečenost, sej ni iz zlata ;)

Ja če avta ne vzdržuješ tud dost hmal crkne, a ne? Tko je tudi z Un Khartonom. Poleg tega so pa rezervni deli zaston v vsakem bližnjem Mečkatorju in samo mal odrežeš in zalepiš. Edin selotejp pa stane. To je pa res!

Anonymous said...

khm khm.. ideja je dobra.. kako pa to pricvrstis na steno? selotejp? :) kaj pa kaksen bolj kompoziten in vodoodporen material?

Black Betty said...

če se vam da.. lahko stvar zasalotejpate.. ne more pa zadeva imeti dve nasprotujoči si lastnosti neverjetno močna vpojnost vlage in še voodoodpornost zravn.. Na-a!!

Anonymous said...

Bajeslovno shtevilo artiklov, ki jih te police premorejo drzhati, me ni ravno preprichalo... Sigurno je to moshka kopalnica ;)

Black Betty said...

ja tist adidas je pa res za okras! Ostalo pa mislim, da so ženske potrebščine! Razen če ne uporabljajo moški tistih vložkov in tamponov če se urežejo pri britju. jajks... to more bit pa velik krvi ;) Sicer pa so artikli na policah tam postavljeni za potrebe slikanja ;)
Naslednjič priložim še ta zaresno fotko ;)

PS. priznam, da tega cilita tam gor še nisem nikoli uporabila ;)

Lilit said...

Meni je zanimiva postaitev artiklov... Cillit nad zobno scetko in Bref nad vlozki ;)

Black Betty said...

Lilit!
Ej priznala sem, da še nikol nisem Cilita uporabila, sam mi je kristalno jasno za kaj se uporablja in sklepam, da ti je postavitev zanimiva v povezavi - zobni kamen, vodni kamen?? Ja? Ne? Sam ne vidm pa relacije bref-vložki. ;)

Razloži prosim ;)