Monday, October 30, 2006

The Beet Fleet!

Razočarana nad stanjem viž, ki se trenutno godejo v slovenskih klubih, kafičih, na radih ali na TV-ju in še posebej nad vsesplošno opevanima in hvaljenima "fenomenoma" - verjetno so stvar zajebali VSI, ki tako navdušeno promovirajo njuno "nažiganje" in sem žal pričakovala malce več od teh dveh mulcev. Sorry guys, but I was a bit disapointed.

Po doglem času nateogvanja z raznimi soft pop - rock izvajalci, pa so končno tudi moji sluhovodi prejeli všečen, spročen in nadvse simpatičen ritem fantičev iz TBF. Na koncert sem se odpravila mešanih občutkov, ker sem v preteklem mesecu pomotoma ujela komad ali dva in vsakodnevno neumorno, skoraj pretirano hvaljenje sodelavca - študenta, ki pa ima na momente weird okus. Za obisk koncerta sem se torej odločila zgolj in izključno na podlagi njihove fotke, ki je priromala v moj spletni poštni nabiralnik . - Nekateri ljudje že vejo kaj mi lahko mailajo ;)
In dobrih viž je mojemu sluhovodu primanjkovalo, bolj kot osamljeni mornarki Danici alkohola, bolj kot Drniju Brodi, bolj kot J.J.-ju župansko mesto v Ljubljani in bolj kot Simonitiju smisel za kulturo. And I've got what I want!

Ne vem ali slovenski jezik sploh premore dovolj dober superlativ s katerim bi opisala svoje občutke in navdušenje nad koncertom ali pa je količina zaužitih substanc dokončno le opravila z mojim že tako bogim stanjem malih sivih celic.

Ocena koncerta: vstavi superlativ po želji plus pet rdečih balončkov napolnjenih z vodo plus intervju.

Naslednjič: 80's - Peggy Bundy is back!!

6 comments:

bralec said...

di god se okrenem, samo guzice i sise (gledaju mene, e e).. ;)

tega damo pa +5 za napisano recenzijo in spljuvamo kritiko kao fenomenov (najs).

Black Betty said...

no no, nisem misnla nič pljuvat, sam mam nekak drugačne glasbene preference. in če nek E+plus in cela slovenija reče, da so dobri.. well.. tud fante iz skupine Kocka in Be Pop so koval v neke jake zvezde, pa mi zato še vsen ne dišijo kej preveč ;)

Anonymous said...

drugic pa povej, da gres na koncert :)

Centrifuzija said...

Ene Kocke so postavne, na koncertih pa tudi te delujejo bolj medlo. Imajo pa lepe spote.

(Klinc, nisem videla ne Fenomenov, ne TBF, ampak nekaj moram pa tudi jaz reči.)

bralec said...

no, za mene so TBFovci ob Edotu (Stigli Čumur iz Brčkega) edini pravi newstajl muzikantje na platoju eksjuge... (tj. realistic) Edini, ki muziko jemljejo kot uživancijo. Edini, ki si upajo iz lastnega naroda delati norce ter stvari prikazati realistično. Je pa res, da ni zadaj ljudi, ki bi takšno muziko nonstop konzumirali (saj v glasbi je tako, če nimaš mase zadaj, lahko samo pomahaš in nehaš mislit na uspeh, TBF pa delajo predvsem za svojo dušo), medtem ko sta fenomena bolj muhi dvodnevnici, Kocka pa itak brez komentarja (nekaj bi radi, pa ne vedo kaj)..

(mater, sem nabluzil.. oFF)

Black Betty said...

@Hadovje: ja sj sem povedala :P Kwa težiš :P

@Tamara: Kocke? Ijuk. Ti si men mal sumljiva!

@Blaž: Jest te čist razumem - glede bluzenja pa to ;) in še enkrat: TBF so iuiuiuiuuuiuuuiu d best ;)