Friday, October 27, 2006

Brutalno analno

Danes je dan, ki se bo z zlatimi črkami zapisal v liste zgodovinskega in analnega, ne pa tudi vaginalnega (kako bi mislil prenekateri pokvarjenec) beleženja mojih spominov. In kaj se je imelo takega pripetiti prav, danes 27. oktobra, ki bo od zdaj naprej slavljen in čaščen kot še en državni praznik, ki jih ima ta država vseeno premalo, da bi si morali zapisati v anale?

Black Betty (to sem jaz, avtorica tega bloga, da Vas ne speljem na napačno pot in Vas ne zavajam - spet!) je danes, sedemindvajsetega oktobra, dvataužntšestega leta njenega visočanstva (t.j. mene) podpisala pakt. In sicer svečano sem se zaobljubila, da v prihodnje ne bom več uporabljala toliko oklepajev ter da se bom posluževala krajših stavkov.
No ja, med drugim sem tudi sklenila pakt s hudičem, v zameno za kao delovno razmerje bom prodala dušo, telo in vso svojo energijo delodajalcu. Posledično pa se bom še bolj začela predajat alkoholu in drogam, kar bo po vsej vejretnosti vodilo v gemblanje, posledično izgubo še te službe. Na koncu bom verjetno pristala na kakšni postaji, pokrita s časopisom.... Ija.
No, da ne bom delala na črno, dasiravno mi je ta barva nadvse ljuba in pri srcu, bom od zdaj naprej normiranka t.j. da bom kot fizična oseba izstavljala račune delodajalcu - eno lepših opravil, kajne? Zraven tega podpisa pakta s hudičem, pride še ogromno letanja po skritih hodnikih in katakombah DURSU-a, prerekanja in soljenja pameti (??) uslužbenkam. A sem se odločila, da bom ta nevesel dogodek potlačila v najglobejše predel moje podzavesti in s tem tvegam, da razvijem še eno psihopatko osebnost, ki lahko pride čez nekaj let na plano in brutalno posili kakšnega mimoidočega s svojimi problemi. Evo, nekatere pa sem prikrajšala še za eno sočno zgodbico o krvavi borbi z neumnostjo in birokratskimi vetri na mlin. It's just too brutal. Skor metal!

15 comments:

castro said...

hmm čestitke za (kao) vstop v edini pravi razred :)

Anonymous said...

jaz nisem danes sklenil nobenega pakta.. tako, da si ga mogoce z mojim v.d.-jem (ne wd-jem).. :evil:
in ce sem razumel, si od sedaj s.p.? ali kaksna druga oblika problemov :)

sicer pa cestitke.. ta post bi bil lahko predlagan za nateg leta.. obljubljal je neslutene dimenzije, ki so se odprle ob naslovu, pripeljal pa je samo do riti, oz. dursa..

Black Betty said...

castrić: baš ti hvala srce. čestitke iz tvojega otoka so vedno dobrodošle na mojem blogu. In mi res veliko pomenijo.

had: ok, kolkr sm si zapomnila iz mojega bežnega sodelovanja pri grški antiki se mi zdi, da si prebivalec podzemlja, ne deliš pa si imena s hudičem, niti nisi moj delodajalec, tako da za enkrat še nisem podpisala nobenega pakta s teboj. Vsaj ne da bi jest to vedla.
Normiranec je fizična oseba, ki izstavlja račune za opravljeno delo. To ti je neka čuvena noviteta, ki so si jo zmislili, da delodajalec ne rabi s teboj imeti pogodbe o delu, pa tudi na črno ti ni treba delat. In delodajalec plača akontacijo dohodnine. Which is also kul.

castro said...

@bb - a sindikalne izlete mate? you can drop by ;)

Anonymous said...

od kdaj pa to velja? ker slisi se precej zanimivo.. pa ti potem tudi placujes ddv za izstavljene racune? ali je tudi tu cenzus, kot pri s.p..
the greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn’t exist.. no, jaz pac povezujem dolocene stvari.. in v enem libru (book of the law) sem nasel povezavo med hadom in hudicem..

Black Betty said...

@Castrić: bomo organiziral. Brez skrbi. Ampak pol k bom predsednica :P

Had: pmoje kokr se zmeniš. Jest ga ne ;)
Jebiga. Sm bla tolk obubožana, da itak nisem mela zgubit nič in sm postavla visoke zahteve, na katere so prisali. :P

Anonymous said...

Kaj bo potem z našo državo? Še smemo izdajat naročilnice na tvoje spoštovano ime?

Black Betty said...

Dragi moj knedl wurštl! Vi me zadnje cajte velik stanete! Toda, nikar ne mislite da sem pozabila na našo malo ljubo državico in vseskozi podpiram vašo samoiniciativno željo, da postanem vaša presednica - nepresatno se samo še presedam - toda trenutno moram delati za dve strani, kar je vse v režiji spretne taktike, da bi prevzela oblast.
Vaša prisklednica predsednica.

Anonymous said...

"Love is when you're given hope and a reason to be in return for money."
- I.B. Rich, Someday

Black Betty said...

Ulca, hvala :P
anonymus: i'll be rich too, someday

Anonymous said...

ful preveč piše ampak analno se sliš ok.

Black Betty said...

Ja no sej vemo, da ste eni malce bolj plehki :P

Centrifuzija said...

Jaško ni plehek, le potreben je. Usmiljenje potrebuje, ne pa podjebavanje.

Jaško, jaz te podpiram. Beri tisto, kat se ti dobro sliši. Če ti štiva primanjkuje, bi te malo usmerila še an Bičskvit (ne bon dala linka, da ne bi bila Betka jezna), ki se spreminja v informativni porno portal, katerega glavno poslanstvo je izobraževanje.

Anonymous said...

Hvala za tole prijazno podporo. Moram se pohvalit, da tudi Bjačskvit redno prebiram in se zategadelj tudi dejansko počutim nekolikanj nadizobraženega.

Centrifuzija said...

Bravo Jaško. Le ustrezno izobraženi ljudje bodo lahko ustrezno služili in tvorili našo novo državo, ki ji bo predsedovala naša pretemna Blek Beti.