Thursday, October 19, 2006

Ch-ch-ch-ch-Changes

Danes je dan za ch-ch-ch-ch changes. Sicer bi si verjetno lahko pela tudi pela Pretty thing are going to hell, but that's the whole other storry to tell. (Vidite kakšno napako mogoče?)

Zakaj si pojem, dasiravno posluh runs away from my family? Zato ker je to edino kar lahko trenutno v pisarni počnem - legalno. Lahko pa ilegalno poslušam Davida Bowieja, lahko pa si tudi odtrgam od ust in Repuliki Sloveniji plačam neko jebeno nadomestilo za Davidove avtorske pravice, le-tega pa bo verjetno Republika Slovenija radodarno nakazala na njegov račun, jaz pa bom lahko nejgova avtorska dela delila še naključnim mimoidočim. Much better, no? Mislim, da bom raje investirala v še ene slušice za v službo.

Pizda!! - pardon vsem osebkom, ki sem jih s to besedo užalila in če imate mladoletne otroke, ki berejo bloge jim prosim blokirajte dostop do mojega bloga, ker se utegne zgoditi, da bom v prihodnje še prav nesramno in grdo preklinjala in bogokletno govorila. Toliko v opozorilo, skrbnim staršem. Ampak tudi tega nisem hotela povedati.

Skratka, top novica danes je, da sem malce updejtala in spremenila lojtrco, tisto na vaši desni strani, ki malce spremeni barvo, če se z miško podrajsate po njej. Ja, ja, tako, tako, še malce drajsate. A ni fajno no?? Tako je. Kdor ugane, kaj vse sem spremenila in dodala, dobi bogato nagrado in potovanje v čudežno deželo - ne, ne to ni Goli otok, kakor bi mogoče mislili redni bralci. Skratka, če ste mnenja, da bi tudi vi morali biti na lestvici pa niste, vam predlagam da se blazno zasekirate in zamotikate (kamenjanja vam vseeno ne priporočam, to počnejo samo v neciviliziranih državah), pošljete ombutsmanu kakšno nadvse užaloščeno pismo, posuto s fejk solznimi sledmi in stihi iz vaše otroške spominske knjige. Mogoče bo pomagalo. Sicer dvomim, ampak u naši državi je itak vse možno. Komi čakam, da nas napadejo bradati možje s turbani na glavi!!

Ja. To je to!

Trenutno stanje bloga: *loco loco*

31 comments:

miss.nymphee said...

Hja, jst sm že hotla nadlegovat Varuha, pa vidim da sm samo spremenila naziv. Je pa res, da sm ti zdj poleg pira dolžna še kruh. :)

Anonymous said...

Lažnivci smo se našli. :)

Spank you very much.

Anonymous said...

drajsam in drajsam.. pa se nic ne spremeni :)

a delam kaj narobe :evil:

Black Betty said...

Nimfa, dobr spomin imaš. Neverjetno ;)

Sevenspanks: skviz mi!

had, barvno slep? še malce podrajsaj ;)

Black Betty said...

je ap res, da če si bednik in imaš potemtakem bedn LCD, da sprememba ne pride toliko do izraza :P za to ste si, dragi moji, krivi sami :P

Anonymous said...

hmm.. ves.. sem sel gledat na sosednji crt, pa on drajsa, pa se vidijo spremembe :)

castro said...

"Trenutno stanje bloga: *loco loco*"

kaj pa stanje duha ;)

Blodnja said...

Sem pričakovala vsaj krvavo rdečo barvo, tko pa je neka komaj opazna zelenica, ki se nit ne da primerjati z domačico ;)

pa ne da si ratala softička ;)

Black Betty said...

blodnji: pa preferiram druge stvari kot domaćico ;)

Kastrič: welcome back.
Stanje duha je trenutno premosorazmerno stanju bloga ;)

Anonymous said...

Drajsanje na delovnem mestu? Je to sploh dovoljeno? Potem pa še želja po skvizanju. Kam smo zapluli?

Res je čas za spremembe.

Black Betty said...

Rokec: Čudna so pota Betkinega bloga. Malce levo, malce desno, največ pa na stranpoteh :P Spraševati se o plutju je brezsmiselno, če noben ne piha v jadra, jadrnica pa se pozibava sredi oceana, pogled pa ne počiva na očem prijaznem kopnem.

Anonymous said...

Torej moramo (vsi otroci) pihati, da se bomo lahko pogovarjali dalje?

Evo mene. Piham s tako silo, da ima soseda zdaj sredi kopalnice moj monitor. Ja, mi ga pa pihnemo.

Član uredništva je bil nekoč tako zelo vehementen, da ga je morala policijska patrulja vklenjenega odpeljati na postajo, saj je med merjenjem deleža alkohola v izdihanem zraku policistu po nesreči s sapo brutalno snel kapo z glave. Čemaževa juha uro prej ni pripomogla k razumevanju.

Black Betty said...

haha..Vi ga pa res napihnete. In za katerega člana uredništva je šlo to? Nekako bi to lastnost zmožnost brutalnega odpihnjena pripisala tebi Sedmerec ali pa mogoče Metki Drevoredki.
Mogoče bi bilo fino združiti vse lažnive sile in malce bolj zapihat v pravo smer, ker se mi zdi, da trenutno v napačno. Sam, kwa pa jest vem.

Anonymous said...

Vsak od nas je izurjen v pihanju v več strani hkrati. Kam predlagaš, naj pihamo?
Res je bila Metka - ko je raziskovala gojenje rastlin ob betonskih magistralah - kje si izvedela?

Takih stvari raje ne razlagaj okrog. Ko stvari razlagaš okrog, se pogosto zgodi, da so potem razložene vsepovprek in ni težko ugotoviti, od kod izvirajo. Razlagaj jih raje naprej.

Black Betty said...

Pihanje v več stvari hkrati in mogoče tudi pihanje z več stranih hkrati? Ha, sanje vsake ženske!!

Ravno sem razmišljala, če jih lahko razlagam tudi nazaj? Potem tudi niso ratrešene okoli.
Vat sej ju mister lajr?

Anonymous said...

En pogled
(besedilo: Lažnivci, glasba: Slavko Avsenik, aranžma: Cvetličarna Šok)

Mi ga pa pihnemo,
z najboljš'ga testa smo.
S tipkami sabljamo
in z miško plešemo.

Včasih se zlažemo,
a dobro mislimo.
Drugič pa niti to,
ga raje biksamo.

Ve o nas sanjate,
se premetavate.
Nočna je mora to,
če mene vprašate.

Saj mi ga pihnemo!
Najbolje mi vemo!
Drugi poskušajo,
a nič ne morejo.

Anonymous said...

Ma, če poveš nazaj, bomo gotovo prisluhnili. Za jokanje na ramo sicer še nismo delali izpita, ampak se dodatnega dela in nalog ne bojimo.

Black Betty said...

Sedmerec, ganjena sem - no ali pa sem morda ginjena od preveč gina. No, v tem primeru sem bolj vinjena oz. pivnjena.
Predlagam, da čim prej naredite izpit iz rokanja na jamo, ker se mi zdi, da boste morali prav kmalu skopati kakšno večjo luknjo in se rokati.

Anonymous said...

Kopanje lukenj? Spet ta preteklost bruhne iz pozabe in nam grozi z ugrizom v mehke dele. Žarko se je javil, da obišče tečaje, ki jih predlagaš, a v fojbo več ne spraviš nas. Ni je cene, to ni špas!

Lep pozdrav v Vinjenost pri Pivnjenosti ob Ginjeni gori.

Black Betty said...

Pismo v Pivnjenost ob Ginjeni gori.

Eh nisem imela v mislih fobj, temveč obrambne jarke :P
lahko pa tudi narediš kak plot, čez katerega boš lahko v zrelih letih poskakoval :P

Anonymous said...

Zrela leta? Najprej - kdo bi sploh čakal tako dolgo? Nato - in če nikoli ne pridejo? Ploti imajo tudi vrata. Včasih plotov ni, torej je vmes le sprehod. Insignifikantna medparcelna tranzicija, ki vodi do nadvse intrigantnih konsekvenc.

Kopanje obrambnih jarkov? Smo izurjeni. Na željo v njih naselimo favno in floro.

Black Betty said...

razlika je samo ali imaš v mislih zrela - kot hruška ali prezrela - kot gnila hruška. :P Ploti imajo ponavadi spredaj vrata - kjer vstopamo, izstopamo pa verjetno - če je nuja - pri zadnjih, ker včasih prepozno ugotovimo, da zadnjih vrat pač ni pri usakmu plotu.

Anonymous said...

Gnila hruška. LOL! Nikoli! Vedno sveži, sočni in čvrsti.

Ploti, ti ploti. Na zadnjih vratih pogosto piše "Exit only". ;)

Black Betty said...

vsaka hruška kdaj segnije.

verjetno napisu pogosto še dodajo "Jump" ali pa "pozor hud pes" ;)

Anonymous said...

Ja, naša mortalnost se bliža, preostalo nam je le še kakega pol stoletja (več kot to menda ja ne). V tem iztekajočem se času moramo organizirati vsaj spletno nasledstvo, sicer bo temačen hlad zajel tudi ta del naše eksistence.

Joj, joj, joj, jojprejoj. Že čutim, kako nas objema. Kako se bliža. Kako nezadržno sili v naše življenje. Čutim kako počasi vsi udi postajajo vse težji in kako vid peša. Kmalu ostane le še sluh in poslednja misel: mislim, da je nekdo zaprl radiator.

Black Betty said...

in odprl okno? Pazte, da se ne prehladite. Soseda mi je danes namignila, da "nekaj" razsaja. in ona že ve. Jaz ne vem, jaz si samo mislim in upam, da to ni kmečki razsejalec. Zadnič so naredili celo štalo.

Anonymous said...

Razsajali smo le čez vikend. Pa ne vem, če mimo tvojega okna. E pericoloso sporgersi.

Kmečki razsejalec? Specialist za UI? Pospeševalec kmetijstva kot nekdaj slavni mlajši brat, ki je kasneje piščancem krajšal življenje?

:) Pa ravno zaradi takih domislic te vabimo v uredništvo. "Umetni osemenjevalec napravil celo štalo" - genialno!

Black Betty said...

Kwa pred perico ste šporget rešili?

Huh, ja sem razmišljala kako bi bilo, če bi postala dopisnica lažnivcev? Že dneve si belim glavo in razmišljam o tem. Ponoči se zbujam v potu in razmišljam kam me ta pot vodi.
A sanje se le slikice, ki se ti vrtijo ponoči, ko ne moreš gledat tv-ja. Anede? torej za miljonski hororar, ki mi ga ponujate sprejmem delo zunanje dopisnice. Vem, da bo to težko delo, polno ožuljenih roka in zlorabljanja mišev in tipkovnic, a nobena služba ni lahka kot burek. In verjamem, da me čaka svetleča prihodnost (razn če mi ne izklopjo elektrike), Slava in Bogastvo. No slednje le v obliki cvetličnih rož.

Anonymous said...

Tole čezbložno (transbloško?) dialogiziranje vodi v avdicijo. Če misliš resno, pošlji kak reprezentančni prispevek, da si ga ogledamo. In da te poanaliziramo. In da ugotovimo, koliko cvetličnih rož bo potrebno vzgojiti. Če ti ne odklopijo elektrike. Slava, Bogastvo in Afirmacija.

Black Betty said...

a še to al kaj? sm misnla da veze kej pomagajo ;) Bom razmislila - ampak samo zaradi rož!

Anonymous said...

Žal niti Lažnivci ne dajemo rož zgolj na lepe oči. Naj bodo oči še tako lepe, globoke, pripovedujoče, rahlo melanholične, a sončno nasmejane, to preprosto ne gre. Zato dajemo rože v roke, vaze, lončke, vrtove, botanične parke in v nekatere vegetarijanske jedi. Čakamo. Potrpežljivo.