Wednesday, October 25, 2006

Egotrip

Had je v postu pod tem dal predlog, Nortz pa mislim, da mi bo naredil kampanjo + za nagrado dobi mesto svetovalca predsednice. S to izjavo zgleda, da vsaj ve kako se tem rečem streže:
"Betko za predsednico? Normalno. Kako da se ni nihče prej tega spomnil. To bo z eno samo potezo rešilo slovensko gospodarstvo. To dejanje bo namreč povečalo količino zgodb za tabloide, kar bo seveda povečalo prodajo, tabloidi pa so, to vsi vemo, osnova gospodarstvu. Lažnivci lahko zasedejo ministrske položaje, Had je pa predstavnik za stike z javnostmi, čeprav imam občutek, da se bo moral odpovedati svoji priljubljeni barvi. ;)Pa še vodstvo države bo imelo dober blog. Kaj si raja še lahko želi? Pa seveda cats will be new dogs :) "

Ob tem naj si še pripišem znano reklo neznanega beograjskega vagabunda (po :hadovskem vzoru: bom sedaj vsake toliko prilimala kakšen zanimiv rek):
"Ako vam ide suviče brzo, pogledajte bolje. Možda vam ide nizbrdo."

Že vadim mahanje z ročico in že delam načrte s kakšnimi zastavicami mi bodo mahali otroci. Barva Betmobila bo seveda ostala črna, kot se spodobi. Betty ma vas rada.


PS: Če bom seveda izvoljena ob sebi potrebujem sposobne strokovnjake in ljudi z idejami. Torej če misliš, da si sposoben, strokovanjak na svojem področju in se vsakič ko greš srat na skret vrneš s kakšno inovativno idejo, potem te vabim, da se nam pridružiš. Kratek življenjepis in motivacijsko pismo pošlji na moj e-mail naslov, ki je pripopan na blogcu.
PS2: Mesto svetovalca za Darfur je žal že oddano - ni ga boljšega človeka za delo na tem občutljivem področju, kot je naš Drni. ;)

31 comments:

Anonymous said...

a bom lahko prva dama :evil: glede na roza barvo.. no.. veze na slovenskih novicah bom s pridom uporabil:)

sicer pa resno podpiram idejo za presidentko! in obljubljam vso moralno podporo!

bb namesto jj :evil: i like it!!

Anonymous said...

podiras betko, sem na hitro prebral.. in razmisljal o arhitektonskih premikih.. ah, samo utrujene oci :) in neprespana noc.. skoda :evil:

Black Betty said...

Had: Mislim, da bi prva dama morala imeti vsaj lase ;) Zato, pa ti je bodoči svetovalec bodoče predsednice namenil službo PR, ker imaš veze pri SN!! ;) vidš, mi vidimo tvoj skriti talent ;)

Ula: Kot, vidim, tebe kelihi navdihujejo in navdušujejo, torej draga ula, sprejmeš mesto ministrice za vinogradnišvo ter pridelavo kakovostnih slovenskih vin ;)
In baj da vej: dvomim, da imaš tako velika pljuča, da bi me lahko odpihnila. Baje sem ful težka ;)

Anonymous said...

saj lasje so.. nekje na kaksni sliki se verjetno :) se pa tudi za sluzbo PR (pizde in riti :evil:) ponizno javljam..
talent je pa res skrit.. zelo.. se sam ga ne opazim :) in hvala na tem mestu, ker si ga pomagala odkriti.. zivljenje ne bo vec nikoli isto :)

bežeči norec said...

Bodoča gospa predsednica, službo svetovalca ponižno (ob primerni podkupnini, ups nagradi) sprejemam. Priprave kampanje se bo treba lotiti z vso resnostjo in poglobljenim medijskim načrtovanjem. Ideje za kampanjo npr. vključujejo tudi pristajanje s padalom na strehi parlamenta kar nakazuje primerno vzvišenost in nadzemeljskost bodoče predsednice (vse ponudbe za oglaševanje na padalu naj se prosim pošljejo na štab kampanje s pripisom "Denar v zrak"). Bi pa opozoril na preveč radodarno ponujanje ministrskih mest, saj menim, da bodoča vlada ne bo mogla delovati z več kor 67 ministrstvi. Kandidatki za ministrico za vinogradnišvo ter pridelavo kakovostnih slovenskih vin pa sporočam, da je pri pihanju (in posledičnem podiranju) potrebno upoštevati še konstanten veter, ki prihaha iz ustne odprtine spoštovane bodoče gospe predsednice in lahko v določenih trenutkih doseže kritične meje, tako da podiranje le ni tako lahko.

S spoštovanjem.

castro said...

Great, a new government to overthrow!

Black Betty said...

@castro: dvomim, da ti bo uspelo :P. vladala bom z železno roko! sm zanč najdla kup železja doma in si nameravam zvariti železno roko :P
Pomoje se ti bolj izplača ostati na svojem otoku.

@had: s to izjavo se prav lahko kosaš z lažnivci. vprašaj če se lahko prijaviš na avdicijo, mogoče te vzamejo za vnanjega poročevalca s terena :P
in ni za kej! rada pomagam ljudem, če le lahko. ;)

@nortz: le tako naprej. vsaka vaša beseda se vpiše z zlatimi črkami. morda ne na moj blog - tle so samo črne. Ampak le vprašanje časa je kdaj bodo zlate. :P

Anonymous said...

Če posediš Lažnivce na ministrstva, bo verjetno prvič v zgodovini Sveta vlada neke države delovala strogo po načelu nomen est omen.

Že zdaj lahko zagotovimo, da proračunska sredstva ne bodo porabljena po načelih smotrnosti in ekonomičnosti.

V nestrpnem pričakovanju Novega Svetovnega Reda,

Lažnivci

Centrifuzija said...

Jaz verjamem, da ste vsi do sedaj komentirajoči z bodočo predsednico na čelu vrhunsko usposobljeni in kompetentni voditelji. Manjka vam le ustrezna PR persona, ki bo med drugim tudi vodila kampanjo in zagotavljala objavo ustrezne količine seksualnih škandalov v množičnih medijih. Za to odgovorno delovno mesto se javim jaz. To je namreč pomembno in nepogrešljivo politično orodje, saj imajo ljudje pravico vedeti!
Mislim, da nam bo skupaj lepo.

miss.nymphee said...

A sm loh jst lepa?

Black Betty said...

Huh, nimfi. Napačn blog. Tle ne delamo stilske preobrazbe ;)

Black Betty said...

Tamara: sedaj me pa spravljaš v zadrego, ali pa sebe, ker ne bereš dolgih postov pred svojim. A mam lahko kar dva PR-ja? sicer se morš pa zment s fantki. Trenutno ima had boljše PR zveze - slovenske novice pa to ;) tko, da če boš pridno delal na tem, si lahko njegova pomočnica. Drgač pa.. we will se kaj bo čas prinesel ali pa prenesel ;) Definitivno boš lahko pisala blog ;)

Anonymous said...

Več ko bo PiaR-ovc, slabši bo pregled nad dejanskim ravnanjem vladnih organizacij. Lažnivci navijamo za čim več tovrstnih ekspertov.

Priznati moramo tudi, da smo že pričeli črpati še nenastala proračunska sredstva. Trenutno izdajamo zadolžnice v imenu bodoče predsednice. Vsled navedenemu je celotna vlada že opremljena s primernimi službenimi vozili. Za primer lahko povemo, da je Minister za prekomorski razvoj naročil HMS Elizabeth II.

Anonymous said...

za trenutek sem zaprl oci in se v mislih sprehodil po novi pisarni, ki jo bo presidentka namenila PR oddelku (pizde&riti).. minimalisticno opremljena.. z velikim akvarijem, kjer plavajo gole deklice.. s stirimi tajnicami: crno, rumeno, rdeco in belo, ki bodo poskrbele za vse se tako nemogoce zelje.. z veliko vodno pipo in omaro polno raznoraznih substanc, ki bodo dvigovale delovno vnemo in izboljsale ze tako dobro pocutje.. najfinejsi papir, iz katerega bom delal letala in jih metal skozi odprto okno v ljudi.. vizitke iz aluminija, ki ne bodo gravirane, ampak bodo prazne, da bo domisljija lahko imela prosto pot.. zunaj na terasi pa velik bazen, kjer bom sestankoval s klientelo, ki si jo bom sam izbiral.. cudovito je imeti taksno presidentko, ki se zaveda vrednosti svojega PR oddelka.. in se zaveda, kako srecna je lahko, da je nasla tako sposobne in tako dobre ljudi, ki so kos vsaki nalogi, ki jo ni potrebno storiti do konca..
:evil:

ah ja..

Black Betty said...

am ja.. iš don't think so had in seven faces!!! Preveč izobilja spodbuja lenobo! Tko se pa pr nas ne bomo šli. Mislim, da je čas, da se pripravita na trdo delo, ki bo kakopak bogato poplačana, za vsako leno rit pa se najde tudi gajžla primerne velikosti! :P Mogoče bi bila pa res tamara bolj primerna za glavno PR-ko ;) I will think about that ;)

Centrifuzija said...

Draga predsednica.
Branje dolgih zapisov ni vključeno v obseg mojih delovnih nalog. To vem, ker sem si jih določila sama.
Nisem v zadregi, ti pa še manj. Verjemi svoji PR-ovki.
Kot sem rekla; skrbela bom za ustrezno količino seksualnih škandalov. Had bo poskrbel za fotomateriale in tisto eno zvezo. Le Lažnivci so pravilno zaznali pomebno vlogo velikega PR oddelka. Ljudje imajo pravico spoznati vse intimne in škandalozne podrobnosti javnih osebnosti, saj se bodo ob veliki količini tovrstnih informacij počutili informirane in ne bodo zahtevali nepotrebnih pojasnil o porabi proračunskih sredstev.

Še glede moje velike dvosobne pisarne; lahko je opremljena podobno kot Hadova. Akvariju in tajnicam se mirno odpovem v zameno za dva sladka maserja in enega okusnega serviserja. Ker naša vlada podpira umetniška izražanja, želim sredi pisarne postaviti veliko črno falično skulpturo, ki bi odsevala naše spoštovanje predsednice in umetnosti kot take. Skulptura bi bila namreč umetniško delo naše drage predsednice.

Anonymous said...

Ne vemo, zakaj, ampak odkar smo prevzeli vladanje (čeprav zaenkrat zgolj hipotetično), čutimo to izjemno potrebo po poročanju. Neverjetno!

V kleti ene pomembnejše stavbe v dosedanji (in upamo, da tudi bodoči) prestolnici je Minister za notranje zadeve postavil neobhodno začasno središče za pridobivanje informacij iz državljanov in državljank, kjer ob prisotnosti novega ombudsmana že ves večer izvajamo odvzem informacij. Doslej je mrliški oglednik potrdil štirinajst uspešnih odvzemov. Vse podrobnosti so bile predane Ministru za varovanje neranljivosti.

Navdušeni smo tudi nad odličnimi predlogi s področja upravljanja z nepremičninami. Razen Ministra za lahko atletiko drugi ne čutimo potrebe po akvariju in maserjih. Žar s kuharsko ekipo v treh izmenah ni predmet pogajanj in se zagotovi nemudoma.

Centrifuzija said...

Aja, če se mi zagotovi redno delovno razmerje za obdobje štirih let na opisanem delovnem mestu, zagotavljam vladnim uslužbencem zastonjske čarovniško-čokoladno-zelenjavne kolačke v naši kantini.

Prvo sporočilo za javnost se bo nanašalo na veliko požrtvovalnost vladne PR službe, ki se bo zaradi optimizacije in racionalizacije stroškov samoiniciativno odpovedala enemu od maserjev in ga nadomestila z enim od Lažnivcev, ki se vse bolj izkazujejo kot velik potencial in perspektiven PR kader.

Anonymous said...

Medtem ko pretežni del nekdanjih Lažnivcev in novo ustoličenih ministrov in sekretarjev že razmišlja, kako čimprej zasesti mizo, dve ali tri v še ne zgrajeni kantini, pa Rok Etsky pospešeno obiskuje dopisni tečaj švedskih masažnih tehnik. V ta namen smo izkoristili novo zadolžnico na ime predsednice in kupili tri kreolske lepotice in seveda visokoraslega Šveda za vzorec. PR ne sme trpeti pomanjkanja.

Anonymous said...

ko se nov dan naredi, se clovek iz sanj prebudi.. in pomisli, da je vsaj lepo sanjal, ko je za eno noc na PR mestu stal.. kruta resnica udari na dan in cel dan je poklapan..
no, ce ze ne bom imel veze s PR (pizde&riti), pa bi lahko dobil mesto ministra za podzemlje..
http://www.juga.com/idcard.asp?id=9154 jao jao.. 7 let nazaj sem ze prediktiral, da me nekoc caka tako odgovorna funkcija..

upam, da bo prosnja sprejeta :evil:

Centrifuzija said...

Čudovito!
Državljani bodo ponosni na takšno vlado. Še posebej, ko bodo množična občila objavila drugo sporočilo za javnost, ki bo pojasnjevalo nenehen trud našega PR sodelavca Roka Etskyja, njegovo poglobljeno izobraževanje in službeno pot na Tajsko (dopisni tečaj je koristen, a znanje je potrebuje tudi utrjevati.
Za dobro ljudstva kakopak!

Centrifuzija said...

Eden od ukrepov naj bo tudi takojšnja odstavitev obstoječega urednika osrednjega državnega medija, ki si je drznil objaviti napako. Pravilen stavek v oklepaju se seveda glasi:
(dopisni tečaj je koristen, a znanje je potrebno tudi utrjevati.)
Obtožili ga bomo agitatorstva, cenzure in si zagotovili svojega urednika.

Black Betty said...

Drage moje, dragi moji bodoči skorajda že oblastniki. Čas bo da poprimemo delo v roke (lahko tudi dnevnik, ker vem, da vam je ljubši) in se lotimo pisanja programa in manifesta.

Anonymous said...

dnevnik je zakon :) domen pa tudi :)

Centrifuzija said...

V posebnem pogovoru sem predsednici že podala pisno idejo, da v sejni sobi na Baliju ali Sejšelih organiziramo t. i. "delovni vikend", kjer bi pripravili program. Namen in vsebina "delovnega vikenda" bo zajeta tudi v šestem sporočilu za javnost. Tretje sporočilo bo posvečeno omalovaževanju pretekle vlade, četrto ekstremnim spolnim praksam naše omiljene predsednice s pričevanji zadovolj(e)nih partnerjev, peto pa zanikanju neobstoječih obtožb o orgijastičnih dogodkih med t. i. "delovnim vikendom".

Anonymous said...

Rok (Etsky, kateri pa?) je pričel že pakirati kovčke za Tajsko (kondomi), zdaj pa ga je presenetil še vikend paket v Indijskem (doručak iz govejega mesa) in Tihem oceanu (pozavna). Trenutno se s pakiranjem ukvarja osebni terapevt Lažnivcev. Najprej smo seveda morali Roka potuširati, saj je svoje izklesano telo posul z gustinom. Očitno Tamara ni imela v mislih tovrstnega utrjevanja.

Nymphee bo najverjetneje morala prevzeti koordinacijo med ministrstvi. Navodila smo namreč vzeli resno in se hudo sporekli za delo in dnevnik. Vmes so bile grožnje, noži, lak za lase in deklica z vžigalicami.

Money-fest se izvaja v tem trenutku, ko to pišem.

Centrifuzija said...

V resnici Rok ne potrebuje zapakirati dosti več od kondomov. Tajski mu bodo (upam in verjamem) premajhni. Žal mi je, da se nismo razumeli glede prvotnih navodil in se je tip poskušal preobraziti v živo žolco. In hvala ostalim Lažnivcem, da mu pomagate in usmerjate na pravo pot, ki vodi k signifikantnemu duhovnemu napredku. Pa imamo sedmo sporočilo za javnost.

Centrifuzija said...

Kje je vlada in zakaj ne vlada???

Black Betty said...

vlada pripravlja plan, kako bo zrušila dosedanjo vlado. izvedla morebitni vojaški udar, uplinila dosedanjo vlado in nasploh bila sovražna do trenutnih oblastnikov. Stvar ima velike razsežnosti, zatorej more biti tudi plan izveden v največji tajnosti, z visoko stopnjo pripravljenosti, ki ne smejo odstopati niti v najmanjših podrobnostih. Trenutno se kalimo na sejšelih :P kjer v idilični baraki nad plitvim morjem opazujemo korale, ki nam dajejo novih moči in idej ;)

Anonymous said...

Ministri se opravičujemo za navidezen zastoj v izvrševanju oblasti. Bili smo zasedeni z reševanjem določenih perečih vprašanj s področja finančne in fiskalne politike. Pri tem smo prišli do pomembnih odkritij in sprejeli mnogo pomembnih odločitev, ki bodo vplivale na prihodnost celotnega sveta. Zdaj nas pa končno že izvolite, da lahko pričnemo z bolj korenitimi posegi v družbo te naše majhne, a izredno zanimive države, ki večino svojih fekalij izvaža v Bolgarijo.

Centrifuzija said...

PR služba je v preteklem vikendu intenzivno delala na promociji naše države in gradila kult osebnosti. Rezultat se je pokazal v številnih rumenih medijih, ki so v svoje velevenjene vsebine že lansirali prve škandale. Poleg tega smo sprožili tudi številna od ljudstava spodbujene proteste, s katerimi želijo državljani zakonsko uveljaviti uporabo mehkih drog v zabavne, družabne in sprostitvene namene. Nad udeležbo smo zadovoljni.