Sunday, October 01, 2006

A goldfish moment


Spomila sem se, da me je včeraj nekdo
pozabil spomniti, naj spomnim voznika,
da mu ne delajo zavore.

Upsi dejzi.

22 comments:

Centrifuzija said...

Jap, ena se ni spomnila, da se mora spomniti in pogledati v zvezek, ker je tam pisalo, da mora spomniti Beti, da spomni Norca, da mu ne delajo zavore.

Sorry.

Black Betty said...

Opravičilo sprejeto. Saj se nismo zabil.

Čeprav smo si "opomnik" zapisal 2x! Pa nej še kdo reče, da drži reklo "pametni pišejo". Pozabijo tudi ;) Bolj kot Akto rabimo mi biobil ;)

Anonymous said...

in qua je ta zlatoribični moment?
pa ja niste pristali v ribniku???

Black Betty said...

Ne, smo bli pa dost bliz morja in kuhinje kjer pripravljajo ribe. A to ni dost ql zate orangutan?

Anonymous said...

oja sevede je , kuko ne bi blo . tut jes bse ponašu stem čeb mi ratau ta viknd kej tacga. sam povezave s krapi nisem videl na prvo žogo.

Centrifuzija said...

Jah, ribice in opice si pač ne delijo istega izvljenjskega okolja. Sicer tudi Betki kdaj rečem, da je opica, ampak vseeno sva imeli včeraj obe zelo kratek spomin in po tem se menda odlikujejo zlate ribice. Od tod povezava!

LONELY RIDERka said...

aja, a vi ste bli pol tisti, ki so se dons zabil na nasmu semaforju. drugic pa manj picit v krizisce, da se naute spet prevrnil, tut ce zavore ne delajo. ;)

Centrifuzija said...

A zaletel smo se? Tega se tudi ne spomnim. Pozabila.

Anonymous said...

Kot predstavnik Društva prijateljev zlatih ribic moram protestirat zaradi njihove zlorabe v metaforične namene.

To, da je folk dojel, da zlate ribice ne izpolnijo treh želja, ko jih potegneš na suho, ampak crknejo, smo že dosegli. Glede njihovega spomina se pa še borimo - http://www.youtube.com/watch?v=D9P6cCHEJ1E

fish heil,
Zlatko

bežeči norec said...

Jejžešna. A zavore niso delale? Pa zaletel smo se? Jejhata.

Black Betty said...

@Orangutan: nisi ti za vratarja aa :P

@Lonely, Tamara, Nortz:

Resda imam na momente selektiven spomin, ampak tole je pa že preveč, da se ne spomnim niti tako kritičnih dogodkov kot je zabijanje in lomljenje semaforjev. Madona. Očitno le ni dovolj, da si opomnike zapišemo (z velikimi tiskanimi črkami v zvezčič), ampak si moramo usposobiti kakšno aparaturo, da nas dregne vsakih nekaj minut in nam pove, nariše in napiše kaj se moramo spomniti. Včasih bi res morala nositi kamero na glavi, da lepo posname vse kar sem videla, rekla, slišala.

@Zlatko Ribič: Te podpiram v tvojem protestu. It's a "free" countrey. Mislm, da zaenkrat lahko vsak protestira proti vsemu, razen vladi. :P
Tudi sama sem že ugotovila, da jebene prasice ne izpolnjujejo želja. Sicer sem do te nepojemljive ugotovitve prišla, šele ko sem na suho potegnila zadnjo ribo v vodnjaku. Jeba.

Black Betty said...

country se napiše brez "E", da ne bo kdo težil spet :P Itak noben neb opazil, če ne bi zdej tega napisala.

*lektorica*

Anonymous said...

sem se že hotu oglasit.

Black Betty said...

vem joško. Včasih se ldje pač zatipkamo ali pa nam angleška slovnica ne leži. Bog bo poplačal tvoje delo in trud, ki ga vlagaš z blogersko opismenjevanje. :[

Dijana Matković said...

kak si lepo te ribice na desno napopoala! Zakaj pa na mojem blogu slikce ne izpadejo tako lepo? fouš! :-)

Anonymous said...

aja, sej drugač ni panike. si predstavljam, da pač angleško govoriš z bolj teksaškim naglasom. upam da ne bomo zvedl da mata djordj in djeb sestro z imenom crnjulčica.

Anonymous said...

kak gate keeper ?? zabožjovoljo ,da mi ničesar več ni jasno. sicer se občasno proklemiram kot zimonem aka wintermut ali ravno se ne čutin neuronacerjev auth deamon. če ravno povprašuješ po tem. se mi pa dozdeva ,da sem zopet pogrešil okili poante zogdbe, bog me odreši(aka vatirani palčki)!!!!

Black Betty said...

Draga moja Di, odgovor na tvoje vprašanje se ponuja kar sam. Jaz limam slikce živobarvnih zlatih ribic - lepooooo, ti limaš slikice enga strica k je žvel ohoho let nazaj - ne tko zlo lepo :P

Jaško! Motiš se! Zelo se motiš. Angleško govorim bolj z nemško-poljskim naglasom, kako to izgleda v praksi pa na lastno odgovornost. Zna biti zelo dangerusno :P

Orangutanček, spet te spomin baše, ali pa si zadnje čase nisi privoščil kakšne kupice ali dve.
Verjamem, da ti ni več jasno, marsikomu tudi ne bi bilo. Bi rekla, da je glavni problem v besedici gate, i would say "goal". Sedaj pa če tudi tega ne vidiš na prvo žogo, predlagam da se nehaš baviti z rokometom in poprimeš za motiko in začneš vzgajati pristn domači paradajz. Evo.

Dijana Matković said...

hehe, betka, zna bit, da bo to.

a dobr, če je pa fajn un stric ...

Anonymous said...

u jebo matr , zatacga žula pa še nism fasu

Black Betty said...

oragutan: a od motikanja?

Black Betty said...

di: že že, sam ne izgleda ravno kot zlata ribica, pa verjetno so ga tudi že črvi precej razjedli :)