Tuesday, October 17, 2006

Gostilniška

Zakaj se vedno zapletam v nenavadne situacije in brezsmiselne dialoge z starimi Guspodi za šankom??? Nekdo je moral pljuniti urok nadme - ni druge! Vedno ista situacija, nekdo mi hoče oprat možgane z neko gostilniško filozofijo in modrovanjem na ravni rumenih cajtngov in E plusa - karkoli že to zgleda.

Skratka imela sem še ta zegn, da je bil Guspod - how odd, I know - iz Tržiča, ravno tako kot g . Jebem-vse-povprek-brez-kondoma-in-boga-držim-za-jajca župan. In sedaj se vsa kalvarija šele začne.

Naj omenim, da poznam eno zelo kul osebo iz Tržiča (ki je že pred ohohoho leti imigrirala v Ljubljano), eno dost v redu gospo, trop kretenov in sedaj še tega Guspoda s Trž'ča. Nekako sem že v začetku slutila, da bo intelektualen pogovor podprt s trdnimi argumenti in dokazi takojci splaval po vodi, ko je Guspot ven potegnil pištolo v obliki rumenega časopisa (katerega omembi imena se izogibam, vendarle naj naključnemu bralcu namignem da vsebuje črke D, R, E in K) in začel streljati nesmisle. Nisem si jih zapomnila, iz obupa sem raje naročila še eno Laško. Ta veliko! Sem si pa zapomnila tole pametno izjavo, ki je sledila obupanemu retoričnemu vprašanju zakaj neki tržiška raja "pada" na take orto jebače kot je njihov župan.
Ker je Rupar neki najbolšga, kar se je zgodil u Tr'žč, ejga!! - Ne me filat??! Jaz sem pa mislila, da je to zaradi njegove tenkočutnosti in občutka za stisko človeka.
Epilog:
Nekaj dni po županovi neprijetnosti 90 % vprašanih s tržiških ulic zatrjuje, da v vsem podpirajo svojega župana in ne verjamejo grdim lažem rumenega tiska. Smeh!

Torej je ta izjava o nravi Tržičanov povsem na mestu in jaz jo podpiram. Če je Rupar res nekaj najboljšega, kar se je v tem mestu zgodilo, potem je skrajni čas, da:
a) spremenimo nrav Tržičanov in naj skotijo že nekaj boljšega kot je njihov omiljeni župan - vem, da zmorete!!
b) da mesto požgemo do tal, posujemo s soljo in pustimo tako kot je.
c) uvedeno davek na neumnost in vzamemo volilno pravico takim, kot so g. Župan in podložniki.

15 comments:

castro said...

heh po zanimivih uštarijah se gibleš ;)

sicer pa I couldn`t agree more, no ja a) opcijo lahko odpišemo...

Black Betty said...

Jah, punca si lahko prvošč enga velzga po napornem šihtu a ne ?? :P

Opcija A - to sam tolk, da jim damo še eno šanso in možnost, da se sami odločijo, čeprav nekako sumim, zgolj zaradi tržiške nravi, da se bodo spet narobe odločili.

castro said...

"Jah, punca si lahko prvošč enga velzga po napornem šihtu a ne ?? :P"

hehe vsekakor :)
pa za tale blog še kakšnega zraven ;)

BB said...

Na gorenjskem je zelo razširjen rek: "U Trž'č še zr'k ni dobr!" in modifikacija znane slovenske: "Prelepa gorenska, zaf**** Trž'č"

Anonymous said...

tisto od zraka pa tržiča sem jst hotu napisat.

Anonymous said...

Men je pa tako razmišljanje še zmeri izjemno unkul; po tej logiki bi glede na artikle v vladi bila cela Slovenija malce prfuknjena, pa nas je tlele vseen še kakšnih 70% sonarodnjakov, ki v tejle nooption situaciji pač ne hodmo na volitve.

Black Betty said...

Najslabše je ravno to, da ljudje ne hodijo na volitve!!

castro said...

true!

and a news bulletin for gregorg:
skor cela Slovenija JE prfuknjena ;)

Anonymous said...

ah, trzic... kraj, kjer policijske kape leze kar po sredi ceste ;))

Black Betty said...

castro: vzel si mi s tipkovnice!!!

lonely: ja ne, ti pa pridna vzgojena dečva si jo še vrnila. phaaa :P jest vem, da je ne bi!!Zhihr ne.. sploh če b mogla za to še enkrat v Tržč.

Anonymous said...

čeprou men se res zdi, da je v tržiču en poseben zrak. tak, mal bolj redek in potem se to pozna na ljudeh. nekolk odstopajo od povprečja ... kar ni vedno dobro ... in to je več kot opazno pri gRuparju.

Black Betty said...

se strinjam jaško, se strinjam ;)

Anonymous said...

No ja, js sm pozitivc in ne mislim, da je cela Slovenija prfuknjena. Glede volilne (ne)udeležbe pa... kaj pa vem, pred desetimi leti, ko se mi je LDS še zdela neka spodobna opcija, sem volil, takisto sem izvolil modrookega za predsednika države in to so bili časi, ko sem bil izjemno kritičen do volilnih abstinentov, v zadnjih letih pa so postale čisto vse opcije tako degutantne, da bi bil odhod na volišče drkanje samega sebe v glavo. Demokracija neumnih izbir je podobna kot demokracija brez izbire, v obeh primerih pa je to demokracija, ki ji s svojo prisotnostjo ne nameravam dajati lažne legitimnosti. Pri čemer pa je moja pozicija, da se razumemo, zelo daleč od apatičnosti, pač se politično udejstvujem na druge načine.

castro said...

gregorg - hmmm...hvala za pozitiven pogled na našo demokracijo ;)

Anonymous said...

Kakšni Kekci, takšen Župan.