Wednesday, October 18, 2006

In der Schule


Tisti, ki Betty ne poznate osebno, pa vas občasno rendom brskanje po netu priklika do tegale blogca, morda ne veste (ali pa veste, če imate kakšne špijune ali pa ste blizu sedanji vladi), da Betty ne zahaja samo po gostilnah in parkih, temveč je letos ponovno prestopila šolski prag.
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. How nice! Tudi starši so si končno oddahnili.

Ni državna šola, nimajo verouka in neverjetno ampak resnično tršica ne deli minusov – Betty bi jih sicer imela že nebroj! Upam, da tudi črnih pik ne delijo! Skratka imamo se fajn, včeraj smo pri pouku vzeli zelo težak lik – tehtal je morebiti celo tono – trikotnik, ki je bistveno težji od kvadratka, ki pa je še malce težji od krogca. Krogec pa je najlažji.
V klopi sedim skupaj s Štajercem v Ljubljani. Ta se je že fino aklimatiziral in je začuda prav prikupna oseba (za štajerca) – zadnjič je prišel v roza majici in v novih modno raztrganih kavbojkah, danes pa.. opa.. v nečem nedoločljivem, v jesensko – ljubljansko meglenih barvah, ampak v vsakem primeru bolje kot roza majica z bleščicam.
Do you agree?

Skratka, ker nismo dobili domače naloge, lahko mirno pohajam okoli in se veselim naslednjega šolskega dne, ko bomo spet premetavali težke like. Weeeeeee!!

37 comments:

Anonymous said...

tebe pa res moti roza barva :)

Black Betty said...

ja, še posebi na descih!

Anonymous said...

sombadi gat a litl viiiiiiird. :))

Anonymous said...

hm.. kaksna je pa moska barva ? :) zelena, oranzna, rdeca? da bom vedel, kako se obleci, ce bom kdaj imel priloznost te srecati, da ne bom kar takoj predmet ponizevanja :evil:

Luneiro said...

Don't know what your post means, but just came by to say hi. (My first language is spanish :-p)

Black Betty said...

@Jaško: to se ziher ne napiše tko! ampak, dobr nima veze;)

@had: NE roza ;) sej ne ponižujem fantov, ki se v roza oblačijo. sošolca tud nisem ponižvala. Je bil že tko al tko nižji od mene ;)
Se je pa fino zajebavat na njihov račun ;) tko, da ti kr prid v roza, pa še hlače maš tud lahko roza, če nimaš roza, pa lahko bele, to je tudi oK ;))

Black Betty said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Black Betty said...

lunerio: Hola, mi primer lector de españa. Kuetal? Donde está la biblioteca.

Anonymous said...

bele hlace.. pa tangice spodaj? a bo to ok kombinacija :)

a ti delujem gay :evil:

Black Betty said...

Had, ne sprašuje, če nočeš iskrenega odgovora :P

Centrifuzija said...

Had izgleda prav kjutkan v roza majčki, moram reči. :) In tudi JaKa ima eno roza, ki prav nič ne okrni njegove prave mošKosti. Pravega Moškega raza ne prizadene in je tudi z njo pravi moški.

Centrifuzija said...

Kam so izginili Lažnivci? Zastonj se prebijam prek številnih komentarjev, njih pa kar ni. Grozn!

Anonymous said...

Ob branju antirožnatomodnih komentarjev sem si v mislih naslikala nekaj svojih kolegov v roza majčki in glede na iskren in predvsem - glasen smeh ob naslikanem prizoru fantom res priporočam kakšno nevtralnejšo barvo ... razen v primeru, da imajo izoblikovan svoj stil in veliko dozo samozavesti. Takrat lahko izgleda super. In seksi. ;)
(Žal mojih frendov ni v tej kategoriji)

miss.nymphee said...

Insajdersko ugotavljam, da so Lažnivci končno prejeli novo aparaturo. Kaj pa če je vse res?!

Anonymous said...

Pretežni del Lažnivih Praßitz je bil službeno odstoten. Iskreno opravičevizmovanje. Del njih je ostal v domovini, a kaj ko je tipkanje tako zapletenoviskizovansko.

Annie Weigh, presvetle barve na moškem delujejo bodisi klinično, bodisi natakarsko, a zlasti malarsko. Črna, antracit, vsaj siva mora biti prisotna v zadostnem obsegu (površini), da pride do izraza prava moška notranja lepota, izražena z hudomušnim nasmeškom, jamicami v licih, svetlikanjem v očeh in s pripravljenostjo takoj zavarovati najbližjo damo in njene otroke s lastnim telesom - pektoralije, rebra in pirbauh zadržijo večino NATOvega streliva brez večjih težav.

Nazadnje je temno rdeča barva tudi lepa.

miss.nymphee said...

Siva, megla, asfalt, fuj. Nikakor in ne! Svetle barve so čist najs. Zlo najs v bistvu. Ni ga čez lepo zagorelo telo, lepo oblikovane roke in čisto navadno belo spodnjo majco. Brez zgornje kakopak. Temno rdeča je pa res lepa. Predvsem v kozarcu. :)

Anonymous said...

Govoriš o beli majici in zagorelem teletu... telesu in lepo oblikovanih rokah. Kontrast je bistven. Se opvavičujem, če to ni bilo dovolj očičičičičičičitno. Hmm... kombinacija bele spodnje majice (brez rokavov) in zagorelega telesa je značilna za hišnike naše mladosti.

Cabernet Franc, Annie Won?

Black Betty said...

JUHU, lažnivci so nazaj. kako PRIKUPNO pisano in cvetoče ;) LOL
Ok, konec osladnosti, back to rieliti ;)

@Tamz: Dopuščam možnost, da kak moški izgleda prikupno v roza, morda, morda. Definitivno pa ne izgleda DEDC! Kak lumberdžek že ne hodi okoli v karirasti roza majici s hlodom na rami. Nak! Kako bi pa to izgledal :P

@Pina: ja "svoj stil" in "veliko dozo samozavesti" že imajo. Ampak to ni nujno dobro, lepo in všečno. Predlagam, da še koga povprašajo za mnenje o njihovem "stilu" ;))

@Miss: o čemu ti to govoriš ženšče? aparatura, kaj kaj je če pa vse res? To vprašanje zna biti namenjeno tudi Lažnivcev. In ket hudiča ste bli, da kar takole izginete neznano kam in nikomur ne poveste. Kako lažnivo nesramno! phaaa!!!

bela majica + zagorele izoblikovane noge - meni se bolj sliši kot kratkonogci na bližnjem gradbišču, ki si veliko požvižgavajo in to brez kakršnega koli smisla in občutka za žvižganje melodij. fiiiuuuuuu

Anonymous said...

Betty, Betty Black,
Yes, the Liar's back.
Miles away and pissed,
glad that we were missed.

Če bi napovedali, bi nam verjeli?

Ne vem, kaj je s tem prerekanjem o roza in podobnih frjolčnostih, ko pa je dejstvo, da gre za pastelno rdečo in pastelno modro. Moški vidimo barve, ženske vidite sadje in zelenjavo. Kaki, breskev in marelica niso barve.

Black Betty said...

Aha, tudi bejbis niso barve, prav tako ne mornarji.

Anonymous said...

Baby blue? Navy blue? Feeling blue? Do you, too?

miss.nymphee said...

Betka jst ti nam več za pit dajala. Kje zavraga ljubega si najdla noge?!

Z lažnivci se pogovarjam samo še na drugem nivoju. :P

Black Betty said...

aha, vidš, tis usega kriva ;)

na katerem nivoju se pogovarjaš z lažnivci. v poetičnem ali kakem drugem. kujmo rime... kujmo ribe.

Anonymous said...

Ostanimo mi lepo pri rdeči niti. Nivo bomo že našli. Ko prestopiš šolski prag, je izrednega pomena podatek o tem, kako ga prestopiš. Kot učenka, kot učiteljica, kot inšpektorica Ministrstva za šolstvo in šport, kot vlomilka? Kako?

Black Betty said...

sedmerec: kako? Hja, sprva je bil ta korak precej negotov, zmeden, mešanih občutkov, pričakovanja.. ko se je koleno že precej upognilo, pa je to postal trden, odločen in svojeglav korak. Bila sem trezna in prisebna;)

Anonymous said...

"...negotov, zmeden, mešanih občutkov..."

Hmm. Inšpektorica?

"...koleno že precej upognilo..."

Učiteljica športne vzgoje?

"...trden, odločen in svojeglav korak..."

Vlomilka?

"...trezna in prisebna..."

Nikakor ne učiteljica.

Black Betty said...

sedmerec:
1. pa precej blizu, bi človek dejal. Toda kaj pove poklic o tebi. DA sem zajebana? neeeee!! Nisem inšpektorica, pa dokaj blizu :P
2. Huh, učiteljica športne vzgoje ali hišnica? Tudi hišnik ima problem s koleni in kolki!
3. Mogoče. Pa tud če bi bila, ti ne bi povedala, a misliš, da bi kar takole izdala svojo dobro krinko. In zakaj hudiča bi vlamljala v šole? Aja.. po znanje. Right!!
4. Za učiteljico potrebuješ posebno opravo. Jaz je nimam. in definitivno nisem učiteljica.
lahko pa ugibate naprej :P

miss.nymphee said...

Hm, Betka, če vlamljaš v banke so šole logičen naslednji korak. ;)

Anonymous said...

Odkrila izvir večne mladosti, zaužila preveč, nakar bila opažena od Centra za socialno delo in poslana (nazaj!) v obvezno devetletko?
Pričela s predevanji na podiplomskem izobraževalnem udejstvovanju, kjer še nekaj predmetov ne poteka korespondenčno ali telekonferenčno?
Telovadila, trenirala, napenjala mišice, razvila trebušček, trd kot kamen, in slednjič zaposlena kot šolska klop s čudovitimi unikatnimi nogami?
Porušila nekaj nenosilnih sten v lastnem domu in ustanovila novo zasebno osnovno šolo?

Black Betty said...

Telovadila, trenirala, napenjala mišice, razvila trebušček, trd kot kamen, in slednjič zaposlena kot šolska klop s čudovitimi unikatnimi nogami?

I think we got a winer. ;)

Anonymous said...

Torej je imela šolska psihopatinja prav, ko je rekla, da bo še kaj iz tebe...? :)

Tale zmaga je bila tako nepredstavljivo realizistična, da mi je zastalo srce. Bada-bum, bada-bum, bada-... In potem steklo naprej: betty-black, betty-black, betty-black...

Zdaj me ravno preglejuje kardiografopat. Nekaj zmaje z glavo. Zmaje z glavo. Haha! Zmaje s sedmimi glavami!

Black Betty said...

Da, že v osnovni šoli sem kazala očitno talentiranost za stoično ždenje, brezdelnost in lesenost. Doh! To je bilo prav nemogoče prezreti.

Gospod Sedmerec, ne govorite no, da te zmage niste pričakovali. Vas je pa sama skromnost :P

Anonymous said...

Enkrat, še v kratkih hlačah (bil je avgust), smo se bili odpravili na izlet v daljne kraje. Pot nas je peljala mimo mnogih znamenitosti; vsaka nova je bila večja od prejšnje. Videli smo orjaške, videli smo neverjetno ogromne, a videli smo tudi drobne in komaj opazne. Za nekatere smo potrebovali celo mikroskop. Potem pa smo en čas hodili, ne da bi ob poti opazili eno samo znamenitost. Že nas je zaskrbelo, da smo zašli. V pomanjkanju veličastnosti, ki nas je spremljala vso pot do tja, smo začutili nekaj res velikega: strah. Temu se je nato pridružilo še nekaj večjega: dvom. Oba je nazadnje dopolnilo nekaj nepredstavljivo nepojmljivega: obup. Ustavili smo se - ni šlo naprej, nismo zmogli.

Ko smo tako v svoji utrujenosti in v naraščajočem razočaranju stali kot vkopani in poklapani ter nemo zrli predse, pa se nam posveti.

Najveličastnejša od vseh znamenitosti je bila ves čas prav pred našimi nosovi - pravzaprav pod njimi. Bila je tako zastrašujoče velika in tako neizmerno obsežna, da se je sploh nismo zavedali. Še več - večji del poti smo prepotovali ravno preko nje! Največja znamenitost je bila nazadnje prav naša lastna skromnost.

Black Betty said...

Pripomba o vaši veliki, razsežni, gigantski in svetovlajanski skromnosti bi bila verjetno na tem mestu povsem odveč. Kajne?

Anonymous said...

Pripomba, pripomba,
mar smem?
Prava bomba!

Razsežna, gigantska
in res:
svetovljanska!

Iskrena, iskriva,
resnobna?
Igriva!

Black Betty said...

aplaudiram. stoje!
*plosk* *plosk* *plosk*

Anonymous said...

Farbamo v faco. Leže...