Monday, October 09, 2006

Na bankomatu

*** HVALA ZA OBISK ***
Pa šele prišla sem.

8 comments:

castro said...

heh je vedu po kaj si prišla, pa te je na hitro odpravil ;)

bežeči norec said...

Hmmm. Bi rekel, da samo država skrbi za tvoje zdravje. Ziher so zvedl za kaj gre tvoj dnar (hit pogledat, če je kašen bigbrother.gov.si v statistiki), pa so se odločil, da bodo poskrbel, da ne bo šla še ena punca k hudič. Treba je skrbet za vzore in javno moralo. Sej veš: popivanje, nespodobno obnašanje v javnosti ...

Ja, ja to bo to. Nč več cekinčkov zate ;)

Anonymous said...

si bila pa hitra.. ce se ti je ze pred transakcijo zahvalil.. a si pogledala, ce ti je teleportiral denar v denarnico? ali pa je to nova storitev priljubljene banke :evil:

Anonymous said...

ha , tut men je ni hotu dons lokalen bankomat pofafat. sam ena punčara sej režala dol is prkazvalnika, a ma jo ni ganil prov nč. rotenje , nežni dotiki po bankomatovih tipkah etc ...
resda je bilo precej mrzlo , tako ,da domnevam , da je ljubi plasique felator preprosto zmrznil.

Black Betty said...

Mislim, da se mi je predhodno zahvalil, ker je vedel, da lahko čez 30 sekund popizdim in ga obrcam ter razbijem. I doonoo!!! ;)
Žal se mi ni noben denar teleportiral v denarnico, se mi pa pogosto zgodi da se mi teleportira iz denarnice oz. kar iz direkt iz računa. Jaz osebno ponavadi le verbalno spolno občujem z njim, včasih tudi pomaga da ga brcneš, ker te ne boli več srce ampak noga. Pa ne vem več, če je to kej boljš.

AH ;)

Dijana Matković said...

men je še boljša tista, kjer ti piše "razpoložljivo stanje". Lahko izpade zelo ironično, če maš na računu lajk par jurjev. Pol maš res full za razpolagat ... razpoložljivo my ass. Me je pa to že nekajkrat razpoložilo - kukr spravilo v boljšo voljo.

Black Betty said...

di: mene tako stanje prej derazpoloži ;)

Dijana Matković said...

mah, jz se spomnem, kako sem bla enkrat zamorjena zard keša, pol pa pomislm na to "razpoložljivo stanje", pa bi se skor polulala od smeha. Zabavno, ni kaj :-)