Wednesday, January 03, 2007

Dragi Dedek Mraz!

Prosim, da mi drugo leto vsa darila nakupiš v centru mesta, ker je bolj priročen in je v centru, zato se pa tudi imenuje center.
Rahlo mi greš že na živce, s svojimi šalami na račun moje velikosti, kajti parkrat na leto, ko se spravim v Šitipark in v Mesto velikih prometnih zamaškov zamenjati tvoja prevelika/premajhna novoletna darila, so namreč skoraj vse štacune zaprte zaradi inventure. Prav tako se spomni na mojo raztresenost in na mojo nepopravljivo navado, da rada vrečke s tvojimi darili pustim v tisti edini štacuni, ki je ta dan odprta. Prosim, da me naslednje leto obdariš z nečim univerzalnim.

No, vsaj pretirane gneče ni bilo

18 comments:

Anonymous said...

"...z nečim univerzalnim..."

Steklenico žganja recimo? ;)

Anonymous said...

Jaz ti podarjam brezplačno branje mojih komentarjev.
(ja no.. pač nisem dedek mraz)

Anonymous said...

spet v CP brez spremstva, kot da že nakup samonapihljivega armafleksa ni nakazoval na tvojo slabo orientacio v svetu nakupov.

Black Betty said...

Ha. Lepo, da se na moje probleme s trgovinami odziva predvsem moški del bralstva. ;) In predvidevam, da sami izkušeni ekspreti in poznavalci dotičnega mesta. Lepo!

Syco: tudi odpirač za buteljke je lahko univerzale, ali pa univerzaln napihljiv armafleks, ali pa univerzaln napihljiv balon, edino žganja ne prosim - univerzalnega. Če že, naj bo pristno domače.

Kinky Tone: najlepša ti dala! Kaj tako skrbnega in tenkočutnega res ne bi pričakovala od nekoga z imenom Kinky Tone. Mwa mwa mwa!!

Oragutan: dovolite, da posebej za vas ponovno izpostavim "zamenjati". Nakupov ni tokrat noben omenjal, nakupljeno pa so mi podtaknili pod smrečico bradati možje. Tisto z armafleksom je bil res mimosunek, a kaj naj jaz ubogo dekle vem o nakupih armafleksov. Če je kaj takega kar ne prodajajo v Nami, na Čopovi, v Stari ali na Trubarjevi, se gre pač v Šitipark. Jeba. kaj pa vi svetujete, spoštovani Žuti opičnjak?

Centrifuzija said...

No, drugič pa počakaj kak dan ali pa povej in te morda peljem jaz. Namreč; jutri grem tja s smučkami, po gumbe in verjetno še kakšne čevlje, ker se jim je težko upreti.

Anonymous said...

A veš kaj Betka, ne glede na našteto še vedno vztrajam, da je žganica ali žganje ze té še zmeraj najbolj univerzalno darilo...

miss.nymphee said...

Kaj je to zaena fotka?! Jst hočm Betko nazaj?! Hekerka?! Alarm?! A pulcijo pokličm?! Help...

Black Betty said...

Tamara: ne vem če bi si upala 2x enem mesecu ke, ampak 2x v enem tednu??? To bi bil že skupinski samomor mojih živčnih končičev ;)
Čevlje pa... moja muka, moje trpljenje - nimajo moje številke! Klasika.

SYco: Jest ne pijem žganja. Pijem vino! Najrajši cabarnet suvignon (mora bit quercus), cabarnet shiraz, beaujolais nouvea(zato ker vsebuje besedico jola) ali pa refoška. Po napornem dnevu si pa rada privoščim pivo. E pa biraj sad!

Miss nymphee: odkar se starša kregata jaz zganjam depro in sem postala emo kid. Tudi z žiletko sva si postali prijateljici in mislim, da bom začela pisati nerazumne in dolge pesmi o sovraštvu. A ni dost jasn ;)

Anonymous said...

A bi bil Quercus Cabarnet Souvignon letnik 2001 dost uredu?

Anonymous said...

draga pepelka setujem vam ,da se pred vsako avanturo povezano z CP jem poprej posvetujete na svojem blogu. Sploh pa ,da se ne podajate na omenjni kraj grešnega razmetavanja z denarci brez poprejšnega posvetovanja. Sploh pa če vas motijo stvari omenjen v vašem prispevki.
P.S.(pa še brez plačni nasevet)
glede čevljev pa lahko mogoče poizkusite v prodajalni ciciban katera se nahaja v kleti hale A imajo nekaj prav luštnih modelov.

miss.nymphee said...

:( Sj, če mi roža crkne, mačka pobezlja, zakaj se mi ne bi še otrok spridu?! :(

Black Betty said...

Syco: Quercus Cabarnet Souvignon letnik 2001 bi bil čist spodobn.

oragutan: phee. posvetovati pred odhodom v šitipark? Da se razumemo, tja gremo samo po sili razmer, če me kdo v to prisili ali če mi ne ostane nič drugega. Čevlje pa ja mende še v mestu prodajajo? ane?

miss: sj baje, da ti bonsai kr ratuje. sam a ga ne bi mogoče v notranje prostore postavla, al še zmeri na oknski polici ždi?

Anonymous said...

No, dobiš! ;)

Black Betty said...

O hvala, s čim sem si pa to prislužila?

miss.nymphee said...

Betka, a si si mogoče ogledala bonsai? No, pol bot pa tih! :)

Pa še neki me matra. Betchez smo po abecedi (mislm kako loh mami rečš Betch?!), Ballz-ami pa ne. A to zato k se punce rajš kregamo? :)

Anonymous said...

@BB: Z jamranjem. S čim drugim pa???

Black Betty said...

Syco: Jamranjem?? Od kdaj je pa jamranje to, da poveš kwa ti paše pa kwa ne? To ni blo nobeno jamranje!!

Miss: preveč vprašanja, za tako zgodnjo uro!

Black Betty said...

fantje so po velikosti razporejeni! tko da nč skrbet, še zmeraj ma vse popredalčkan in rangiran ;)