Wednesday, January 03, 2007

Jest in moj šef - Part deux

Evo. Danes vam bom povedala eno kratko o mojem šefu.
Zadnje čase opažam, da sva si kar precej podobna. Sicer ne vizualno, ker so moji lasje še precej bujni in se tudi ne pogovarjam z omarami, tegobe za razliko od njega raje utapljam v alkoholu. Pustimo vnemar dejstvo, da ima pogoste moodswinge, vedenjska nihanja in napade besa, je eden redkih, ki je ob meni zdržal dalj kot eno leto. Prosim zaploskajmo mu, to je vzdržljivost, da se reče!!!

No pa ni nam bilo vedno lahko in s travo postlano in verjamem, da nas čakajo še mnogi strmi vzponi in padci. A tako je življenje. Sve se vrača, sve se plača. Edino lasje grejo in ne pridejo več nazaj!

Me pa tale moj šef vedno znova preseneča s svojimi idejami in metodami o dvigu produktivnosti in kakovosti dela, kot so recimo karte za obisk koncertov, EURO tošl (in to poln eurou), razne večerje in kosila. Danes pa sem si za očitno dobro preživete praznike in tlakefrej dneve pridelala še ekstra nagrado. Podaljšan vikend!! Weeee.

In kako bom koristno porabila nekaj dni več dopusta oz. vikenda? Pozor! Jutri grem v šolo – komi čakam - verjetno si bom kaj velepomembnega vbila v betico (ne pozabi na kladivo!). Potem pa se mi obeta ulalal vikend. Edino malce me skrbi, da sem med rezmišljanjem o pijankah zaspala!! Šit. Is this even posibile??? Moj bog, mislim, da se staram !!! Upam, da je krivo to, da sem si danes privoščila samo eno kavo. Tale nou let se je začel namreč fantastično!!!
Kot bi rekla Centrifuzna »Nije nam lako!«

3 comments:

Centrifuzija said...

Popravljam rahlo nekonsistenco/nekontinenco:

"Nije nam lako."

ALI

"Ni nam lahko."

Ne moreš pokombinirati jabolk in slonov, madona!

Black Betty said...

Am, Tamara, dj še enkrat preber no. Sj piše "Nije nam lakoŽ!" :P

Black Betty said...

A pizda! Men ta slogan ne gre!
Bom raj rekla: Nije lako biti fin! ;)