Friday, January 05, 2007

POSTANI OBRAZ PRVEGA SLOVENSKEGA BOBA s sodelovanjem v akciji "I FEEL SLOBOB".

Tale nepričakovan dopust se mi vleče že več kot dober teden in takšne delodajalčeve velikodušnosti in skrbi za moj mir in počitek res nisem pričakovala. Seveda si nisem splanirala nikakršnega kreativnega preživljanja mnogih dopustniških dni. V vsem tem neskončno dolgem prazniku sem se odločila, da bom leno gnila doma, brala knjige, gledala filme in šla tudi v šolo za kak dan. To seveda tudi pomeni, da imam neprimerno preveč časa tudi za razne neumnosti in besno klikanje po internetu. Tako sem danes naletela na prav prisrčno akcijo zbiranja denarja za nakup boba prve slovenske bob reprezentance. Ker me vse skupaj močno spominja na film o jamajški reprezentanci in ker vem kako neverjetno zajeban je dobiti sponzorje, če ne tekmuješ ravno v alpskem smučanju, sem se odločila, da nekaj malega doniram tudi sama. Nikoli ne bom pozabila, kako mi nekateri blogerji skušali pomagati, ko sem jamrala o svojih finančnih tegobah in problemih z dacarji. Šmrk. Šmrk. Takrat sem pogledala v hladilnik in vendarle pametno ugotovila, da mi sploh ne gre tako slabo, pa tudi centralne takrat še nismo rabili.

Kljub čudnemu naslovu akcije "I feel slobob" (malce me spominja na "I feel Slobo") lahko tudi ti prispevaš 5 EUR in postaneš član nekega bob društva ter nato nestrpno upaš, da ti bo žreb naklonjen in sreča mila in bo tvoja glavna nagrada – spust po stezi (z bobom). Če pa menite, da poleg velike količine denarja premorete tudi naravna bogastva ali pa imate pri roki sposobnega fotografa, lahko narcisoidno pošljete tudi svojo fotko. Če bo prišla med prvimi 4.000, se bo vaš krasan obraz bleščal na čisto novem slovenskem bobu. Tako si boste tudi zagotovili možnost, da boste svojim vnukom pravili o tem, da se je tudi vaš obraz zasijal na olimpijskih igrah. Oujeee!

Upam, da bo moja nova emo fotko dovolj dobra za špico.

14 comments:

Anonymous said...

A bob ma drsalke? Che ma, pashe emo fotka edino tja. Da jo rezhe. Ah.
Oh get a job, you ;)

Anonymous said...

Upam, da bo moja nova emo fotko dovolj dobra za špico.
Ako človek na hitro pogleda in ob tem zamiži na eno oko, medtem ko na drugo ne gleda, se mu lahko za trenutek zazdi, da, po sliki sodeč, velja neka nenavadna podobnost s/z Uršo Jerkič - ex videospotnice, sedaj Štafe(š)ta mladosti. Zgolj naključno naključje ali empirična potrditev dejstva, da slovenski poštarji opravljajo svoje delo nadpovprečno dobro, kar je v veselje vsem razočaranim gospodinjam!?

Black Betty said...

Draga Jinx: Moje emovstvo je spalo do 13, kot se spodobi, nato sem na hitro napisala eno etožno pesmico in sedaj razmišljam o tvoji ideji. Eeem.. No Way!

Stalker: Če mi ne bi moj lastni oče pred dnevi rekel ravno te besede, bi rekla who d f.. is Urša Jerkič. No zdej vem in podobnost vidi samo slepec, ki ga daje gangrena. No ja, če imaš veliko domišlije, lahko vidiš podobnost tudi med mano in Princeso Diano.

miss.nymphee said...

Betka, mene si pa navdihnila. Z boba bom kazala fakiče! :)

Black Betty said...

Nimfa, lepo da sem vsaj nekoga navdihnila. ;) Sam, da te nisem napihnila. Enivejs, kul način za zbiranje prispevkov in 5 eur res ni veliko.

Anonymous said...

me zanima kolk je dal NES, da ma tako velik logo...misliš da b se lohk za 20 € dal gor z večjo fotko ? s strani ... gothic erotic style...

Black Betty said...

Zgolj predvidevam, da je dal bistveno več kot 20€. Glede na prebrano na njihovi internetni strani kakšna more biti kakovost in dimenzije fotografije, ki jih bodo upoštevali, lahko z gotovostjo trdim, da tvoja vsota in stil fotografije ne sodijo skupaj. Lahko pa malce dvigneš svojo ponudbo na kakšni 2.000 EUR pa nam sporoči, kakšno fotko ti je uspelo spraviti na bob. ;) Mogoče bodo pa pripravljeni na kaj takega.

Anonymous said...

nemaram boba.
in moj veleznani obraz se nima kej asocijirat s tretje razrednimi ekipami ki so prise v obstoj po dolgonocnem sredinem popivanju pod skalco al pa v guinessu.
Kaj ce bi vsi raj sponzoriral mojo najemnino!!!

Black Betty said...

No vidš trik, zaradi takega razmišljanja lahko vedno ostaneš tretjerazredni. jaz mislim, da ni nič narobe v tem, da ti nekdo pomaga. tudi pri plačevanju tvoje najemnine. Vendar je lepo, če ne že vsaj vljudno, da kaj ponudiš v zameno.

Anonymous said...

da za 5€ obesim sliko donorja v sobo ?

Anonymous said...

nic nimam proti pomaganju tistim ki se res trudijo da bi nekej pokazali.

Black Betty said...

Prosim sponzoriraj potem mojo ekipo v curlingu. Se bomo neizmerno trudili, da bi ti pokazali kaj. :P

Anonymous said...

ful dobra ideja!

Black Betty said...

bi rekla hvala, pa žal ni moja ;)