Sunday, February 19, 2006

Mate kej za pusta hrusta??

Malce prehitevam vso zadevo okoli pusta in šemljenja v bizarne kostume. Pust je ena najbolj dabest dogodkov v letu. Sega nekam v rang Miss Slovenije na Pop TV.. heh.. just kidding. Za pusta se folku mal strga, predvsem pa privrejo na dan njihove skrite bizarne fantazije. Babe se lahko oblečejo v najbolj slutiest zadeve, dajo nase tono nagravžne rdeče šminke, obujejo škornje do sredine meč... in rahlo okajene odpeketajo v mesto. Pa jih ne bo noben čudno gledal. Tudi če jim bo kdo rekel Biočes.. bo v odgovor dobil samo "Tok tu d hend, koz d elbov iz bizi". Seveda, tipi ne zaostajajo bistveno za njimi, kurbiš minič do jajc, neobrita brada, spet rdeča šminka in blond lasulja. Kwa boljšega. Po možnosti se potem ti dve osebi srečata in si izmenjujeta kose šminke na faci. Pa kaj pol!! Naslednji dan itak noben ne ve, čigava usta so se skrivala za tisto grdo rdečo šminko.
Zaenkrat imam nekaj idej, kaj bi lahko letos bila za pusta, da ne bom ravno vsako leto kanta za smeti:
- uporabljen tampon (ne vem še ali O.B. ali tampon od Merkatorja),
- strgan kondom,
- deklica z vžigalicami,
- Miss Slovenije ali pa zmagovalka na EMI,
- najbolj kulj maškara bi pomoje izpadla, če bi upadla na Meto trezna.. hihi... (ziher me ne bi noben prepoznal, pa še vse ta boljš nagrade bi pobrala .. yeah right!)
Whateva, nigga!!
Imam pa tudi idejo, kako bi lahko spimpala svojega zlatega odnašalca.

5 comments:

LONELY RIDERka said...

hahahahahhaha, Yoda je zakon!!!

Blodnjak said...

I'd go for the first one ;)

jaKa said...

v eni od epizod Ekstremnih športov izpod peresa TBCja, ki jih občasno objavljajo v Mladini, je bil majhni, nežni punčki, ki je spraševala kar piše v tvojem naslovu, s strani nekega zašpehanega mesarja v vajfbiterci
podeljen (in jako nazorno ilustriran) odgovor Evo ti kurac u usta!

*aNa* said...

b tampon je super ideja, ampak kako jo tocno izvesti? Mi smo narocili pene (2m x 1m) ker smo prvotno nameravali biti karte, a ker je to ze dokaj obrabljena zadeva smo si premislili.
Ce mas kaksno idejo kako tocno narediti kondom (najhitreje in najlazje) pa kaj namigni ;)

lp, Prekmurka

Black Betty said...

Ni problema. Piši mi na mail, pa ti povem ;) Ful simpl.