Tuesday, February 14, 2006

Neverjetno, a resnično #2


Do danes sem bila prepričana, da ga ni na slovenski glasbeni sceni (če se temu sme tako reči) junaka, ki bi lahko premagal Damjana Murkota v kategoriji, ki sem jo preprosto poimenovala "Pingvin Murko" potem, ko me je navdušil s svojo imitacijo Helene Blagne!!!
To je nedvoumno uspelo nekim Game Over wannabejem. Z zeeeloo izvirnim imenom 4 Play. Odlikujejo se po globokih najstniških besedilih in bolotožju, opazen je umik od ustaljenih glasbenih vzorcev, presenetijo pa tudi s svojevrstnim imidžem. Spot pa itak raztura !! ;)
Grem stavit, da bojo na naslednji EMI (če je ne bodo prej prepovedali Borci za narodov posluh in blagor, da se ne bi sramotili pred svetovnim občestvom).

9 comments:

BigWhale said...

Jest sem jih vceri videl... Sem cakal do konca spota, da sem videl kdo sploh so.

Ful dobr, da si dala link, sem si zdaj spot podownloadal in ga bova z Gaby skupaj gledala!!!

:P

Black Betty said...

Ja no se mi je zdel, da bi to znal bit teb ušeč, glede na to kolk si skurcal Chrisa Isaaka in njgeov komad wicked game.Pa obilo užitkov ob gledanju.

Mare said...

Evo še en "perspektiven" mlad pevec :)

http://www.tadejmusic.com/video/tadej_vse_moje_ljubice_video.wmv

Blodnjak said...

O ja, slovenska popularna glasba....They got everything...except the taste for music ;)

miss.nymphee said...

Aj lajk it...ahahahahaha....betka jebote moj trebuh ni vedno odporn na takele zadeve...sam še ne vem...a bom bruhnla al se bom raspočla od smeha...:P

Tamara said...

Sem počakala na ustrezen trenutek in si šele zdaj spustila tele 4playerje v ušesa. Ker sem danes zelo občutljiva, ugotavljam, da mi je po dveh kiticah ratalo slabo, ob enem deškem vokali se mi pa koža ježi. Ne zmorem, priznam.

Blodnjak said...

so gay ;)

Anonymous said...

Bejbike bi ble mogoče celo za ponucat, ta črno bi pa sam z vrečo na glavi. Btw, a so sploh ta prave ....črna na vseh slika isto gleda. Evil look ;)

Black Betty said...

Hja, me je Mare spomnu na še en tak famozn videospot. Ga bom poliknala kuj k dobim doma nazaj internet.. (faking ljubljanski kabel !!!)