Friday, February 03, 2006

Surfin

Danes je dan za srfanje. Z mojo bioč greva lovit ravnotežje na valovih kitarskih ritmov Bioč fantkov. V zgodnjih jutranjih urah pa bova verjetno lovlili ravnotežje še na poti domov.


PS. Ura bo kmalu pet, zunaj je pa še kar dan... uuuuuu ;) I Like it!
UPDATE:
Tole sem najdla naslednji dan v svoji torbi. Za žogo se nekak spomnim, kozarc mi je Bioč aka Lonely Riderka verjetno u torbico uturila. Umes so bli še eni čiki (pa sploh ne kadim) in plonkceglc enega izmed treh komadov. Bič bojsi so si namreč omislili enga pjevača z "bedroom eyes" in toliko bolj švoh glasom. Upam, da je bila samo začetniška trema.

5 comments:

LONELY RIDERka said...

tenks for naming me bioč ;)

btw, me je ze mal skrbel, da se ti ne da vec bloggat, ker je ze skori cel teden minil od zadnjega posta (jest pa vsak dan na tvojmu blogu visim, da bi spet kej novega o tebi izvedla ;))

Black Betty said...

lonely riderka.. don't worry ;) sem bek on trek ;)

LONELY RIDERka said...

vsebina tvoje torbice je sumljivo podobna vsebini moje od petka...stari, k da bi ga sle skupi zurat...se zoga je iste barve, verjetno je se isti miha na njem podpisan, hehe :)

Black Betty said...

Ja v tvoji mali torbici je pač zmankal prostora, tko da si v mojo začela tlačt prisvojene si stvari ;) Thanx anyway ;)))

Ulala said...

Zdi se mi, da je "bedroom eyed singer" Jure od 8bomb-ov. A ves, da men ima pa on najboljsi glas ever... Ne vem, kako je pel na doticnem eventu... Ma pa dosti izkusenj in definitivno ne zacetniske treme, glede na to, da sicer ze dolgo poje Pri Crybaby in 8bomb. Joj, kar za poslusat bi ti dala tretji komad od njihovega zadnjega cd-ja... Pa te itak gotovo ne zanima ;)