Friday, February 17, 2006

Bananeeeee bananeeee

Včerajšne praznovanje Aninega in Dašinga brzdeja in kasnejše swinganje se spet ni končalo ob načrtovani uri. DOH!

Brzej je iz moje perspektive zgledal tako: redbulvodka, redbulvodka, dildo, redbulvodka, redbul vodka tangice in vibrator in ob odhodu še ena redbulvodka pa še en nigga vibrator je mim pršu. Nima glih smisla omenjat, da teh redbul vodk nisem mogla niti sproti pit, na koncu pa itak nisem več vedla kere vodke so moje. Sem pa mela totaln zegn da sem mogla spizdit od tam ravno ko je pršla torta velikanka. In torta velikanka ni kar tako! In moje navdušenje nad tortami ni kar tako. Če mi kdo odtuji kos torte znam ratat pošteno nevarna!! Morm jit danes do Anečke, ki mi je obljubila, da mi prišpara en veeelikk kos torte velikanke.
Banane in swinganje je bilo fenomenalno. Bom počakala, da Lonely Riderka napiše svoj esej o tem in bom kasneje polinkala. Ugotavljam namreč, da je tole tipkanje po tipkovnici maaalce preveč glaso in me čist en mejčken boli glava od tega... AaaAa zdej pa še zvok od skypa.
Enivej.. malce fotk bom prilimala namest mojega poročil iz koncerta in s swinganja, kjer sva bile z Lonely Riderko glavne zvezde večera. Bo ona več o tem povedala.. ok ;)













p.s. tale tip k je bil gost na koncertu (hvala Ulala), s kontrabasom v roki, ima zadi za tole čupetino ful plešo. Sem hotla slikat za potrebe dokazovanja, pa mi iz očitnih višinskih razlogov ni ratal. Sam res SMEH smeh SMEH!

3 comments:

Black Betty said...

no se opravičujem. Res ni od bananas. Je bil njihov gost na koncertu ;)

LONELY RIDERka said...

aja,a da sva ble glavne zvezde vecera? fino, da vem ;)) sej sva se res skoz neki fotkale, bo ze drzal ;)))

*Alya, zvezda vecera*

p.s. sam plesa je bla pa res smeh!!

Anonymous said...

Ja no sej je prou da vemo kdo je Loz. Sm pa glih dons vidla en članek o Eightbombs..tolk da vem dons še mejčken več. Bananas pa rulajo. itak. doh!