Tuesday, February 21, 2006

Neverjetno, a resnično #3

Čedalje večkrat me namesto kakšnega zanimivega maila v inboxu pričaka podobno sporočilce, samritanske duše z dobrimi nameni:

"Vsi, ki prejemate pošto z naslovov _*.gov*_ ali neznaih pošiljateljev na vaše osebne (ali druge) e - mail naslove_*NE ODPIRAJTE PRIPONK*_ to so namreč zelo hitro napredujoči VIRUSI.LP "

Najlepša Vam hvala, ampak...

1. Vsak dan dobim 10 takih mailov!!
2. Kir kreten gre odpirat kakršno koli priponko z dvomljivo vsebino od neznanega pošiljatelja ????!!! To je skor isto kot, da bi brez kondoma pofukal kakšnega heroinskega odvisnika iz Kalkute.

Kaj si mislim ob takih mailih, vam nazorno prikazuje tale slikca. Nisem na netu najdla nobene primerne, tako da sem sama poprijela za svinčnik (oz. brush tool). Naslednjič ko dobim spet kak dalajlama nasvet, bom to slikco nazaj poslala v zameno. OK??!!


3 comments:

Black Betty said...

ja zmeri k pridemo domov in vidm, da je bla tamala na mojmu kompu se tresem od viroze, ki bi jo lahko fasal moj komp.

Black Betty said...

ne vem ej. pač kej z mule vleče kako čoravo musko, pol pa sej veš.. kr kak xy fajl pobere. No sej zaenkrat je bla še kr pridna. Je sam en virus pridelala. Sam morš razumet tud mene, da učas mal pretiravam. jest pa komp mava eno tako močno čustveno razmerje.. in ga zlo nerada posojam ;))

Black Betty said...

hehe.. bolj za omarja! neb mela nč proti če bi bil rodiguez.. ampak je žal naber. počasi začenjam prevzgojo. mislim, da je že dost stara ;)