Tuesday, August 28, 2007

Neverjetno, toda spet en resnično šooookanten dogodek!!!

Verjetno Vam je vaša lokalna televizija že ponesla zelo pomembno vest, toda ta je res tako pomembna, da ne morem mimo, da ne bi še sama malce globokoumila o tej jako pomembni vesti. Ta vikend se je daleč, daleč stran od Bleda, glavnega mesta Slovenije in največjega letališča v regiji - Letališča Jožeta Plečnika (ne, ni napaka!), daleč stran od oči politične javnosti, zgodil derbi med nogometnim klubom iz vasi Kupšinci in nogometnim klubom iz vasi (mislim, da je to celo naselje, vsem prizadetim se v primeru pomote iskreno opravičujem) Veščica pri Murski Soboti. Več o tem si lahko preberete v Soboških novicah. Med derbijem pa se je godil tudi en dokaj nepomemben in nezanimiv, toda hrupen dogodek, dogajal se je namreč Pomurski pokal v likovnih skokih 4-way, kjer je ekipa Vešče (ja, to smo mi!) presenetljivo pometla s konkurenco in zmagala... no...osvojila tretje mesto. 1. in 2. mesto nam realno nista dosegljivi naslednjih 10 let. Razen če kak Abramovič v nas odkrije nenadkriljv talent za žogobrc v zraku in nam časti treninge v Ameriki, 1000 skokov na leto in najboljše trenerje, ... in potem se jaz zbudim iz sanj!

Še malo fotkanja: Prva slika predstavlja simbolično nagrado. Glede na napis bi človek rekel, da je bil v njej pralni prašek, potem pa so škatlo uporabili za kaj drugega.





Surprajz, surprajz, surprajzzzz... v njej je pralni prašek! In mehčalec!!!!




KRST! Tega NOČEŠ doživeti v Murski Soboti!! Razen, če nisi kakšen mazohistični spolni deviant in uživaš, če te stari desci, ki so se še urili v JLA (za tiste, ki ne veste kaj je to, don't ask!!) nalomijo po riti in potem rad cel teden sediš na posebni blazinici za lajšanje analnih bolečin. Jest sem se na srečo izognila vsem krstom, čeprav še sama ne vem kako mi je to uspelo.


KAMEN za napovedovanje vremena. Zanimivo. Po tekmi smo vsi videli vsaj 2 kamna, nekateri celo 3.



Skratka bilo je zanimivo, veselo in pijeno. Upam, da se bomo vsaj približno tako odrezali tudi drugi vikend na dražvnem pokalu. No pravzaprav nam je važno, da se uvrstimo v polfinale. Držite pest ali pa kar več pesti!!!

Za posladek pa še en skokič iz Murske Sobote.

A vidite jezero spodaj? Yes!

A vidite avtocesto spodaj? Yes!

A vidite letališče spodaj? Nooooooo!!!!!

To ni dobr, baj da vej. To pomen, da se zelo težko pristane nazaj na letališče, kar v temu primeru lahko pomeni, da boš pristal v neki vukojebini, ki je samo par kilometrov stran od P.... M.... . Kar je Wrong. Wrong. Wrong. ;)


12 comments:

kat. said...

ej betka, ti ki si carica nadzemlja!
moja bejbi hoče za svoj rojstni dan čez pet let skočit s padalom.
glede na to, da izkušenj nima prav nobenih, a naj jo podpiram v tej ideji, al jo raje k pameti spravljam?
--- ne znam ocenit!

Black Betty said...

hm, kejt, zakaj bi pa sploh čakala pet let? a da se ji gube naredijo in potem poglihajo? Jest pravm nej gre zdej! ;))

Anonymous said...

Držimo pesti za polfinale in za suh kamen.

Anonymous said...

K pameti?? Noup...Jaz sem v nedeljo prvič skočila v tandemu...sem se tudi nek časa pripravljala na moj podvig :) NORO DOBR!!! Bi še... :)

Ampak to kar delaš ti je pa čist hudo! :)

Anonymous said...

det was again totali osm.
hja, najbrž je cenej skočit iz aviona kt pa nategnt gube (mogoče se pa motim - ampak še nisem zasledil, da bi Miša skakala ... s padalom).

a propos imenu aerodroma: zadnjič me sprašuje en anglež, who's that Jožeta Pučnika. Is she poetess...?

-sv3

p.s. pa ful hvala k si napisala naj dam zvočnike naglas ...

Centrifuzija said...

Par prašanj imam:
1. Zakaj ste pa skočili iz letala nad jezerom in avtocesto, ne pa nad letališčem?
2. Se mi le zdi, ali gre tvojim somorilcem prekopicavanje v luftu lažje kot tebi? Manjša nekoncentracija?
3. Opojne substance?
4. A si kamen spizdla? A ga še boš?

Centrifuzija said...

Aja, še eno prašanje sem pozabila.
5. Kako ste si raztalali nagrado?

Black Betty said...

Pina: hvala. upam, da bo pomagal. No mal je že. Edina ekipa, ki smo si jo želeli "nabit" se sploh ni prijavila na tekmovanje. Žalost :(

Nataša čestitke!! Bolj se ne bi mogla strinjat s tabo, ljudi ni dobro spravljati k pameti, ker so lahko ob pamet ;)) Mi lahko zaupaš kateri dečko te je vrgel? Me firbc daje. ;)

sv3der: det was again totali devet!!! ;) Ja definitivno je lifting dražji. Vsaj v sloveniji. V USA te kakšen šušmar tudi za 50 dolarjev obdela ;) Ampak potem si verjetno ne upaš več na cesto. :P

Centri: toliko vprašanj??? človek bi rekel, da te te stvari sploh ne zanimajo. i was soooo wrong ;)Najbolje bi bilo, da enostavno probaš in si odgovoriš na vsa našteta vprašanja.
No, ampak ker vem, da si firbec in malce prpa, ti bom kr jest:
1. Vojaški piloti naj bi bili izurjeni za metanje padalcev in imajo GPS.. no včasih pač naprave in znanje zatajijo. Ni treba veliko, pa si mimo letališča. Se zgodi pogosto, sploh na tekmah, ko nimaš časa pogledati na zemljo in moraš pač zaupati pilotu. Sicer pa so nas prišli potem iskat z avtom in ni bilo take hude panike ;))
2. manjša nekoncentracija in naglica, ki ponavadi pripelje do velikih napak. k sreči tokrat ni botrovalo k slabšemu rezultatu. je pa somorilce rahlo stisnilo pri srcu tale moja akrobacija.
3. niso dovoljene in niso bile uporabljene :P
4. kamen je še zmeri tam. te morm razočarat, nisem tak vandal ;)
5. vsak je dobil svojo, pokal pa sem nesla domov. rabiš kaj praška ali sprašuješ kar tako za foro?

Centrifuzija said...

Prašek vedno prav pride!

Anonymous said...

posnetek je špica. kapo dol.
kolikokrat te morajo poriniti iz letala da prideš do te faze?

Anonymous said...

Simon, Prečna...fejst dečko :)

Če bi nas posnel bi bli vidt skor tko k vi :))...ja, ja ofkors. No ja, smo se pa res v luftu mal za rokce prjel...ala zvezda.

Doživetje, ki ga ne pozabiš kar tako ;)

Zdej sem si častila sama...razglašam pa na veliko...pričakujem kakšen srprajz :)

Na skoke :)

Black Betty said...

ermin: hvala. pravzaprav je napredovanje odivsno od "uskakanosti" ekipe. Mi imamo vsi tam nekje 200 skokov +/-. V tej postavi skačemo šele prvo sezono in imamo skupaj kot ekipa cca. 40,50 skokov. K temu prišteješ še kakšno urico v vetrovniku in en hjuuudžž talen in voila!! ;))))

Nataša: Aa Simon (cviček) ja fejst dečko ;)) Snemal je verjetno Damir.