Monday, August 27, 2007

Gospod premier, kako se pravilno reče nuklearka?

J. J.: "Emm.. nuklee.. nuk.. nukloel... emm.. jederska elektrarna v Krškem."

L-M-A-O!!! Zajeban, stari!

Včeraj na Bledu. J. J. you're a funny guy. Še posebej me v smeh spravlja tvoje branje v angleščini. Kaj pa če bi zapustil politične vode in se podal v kak stand up comedy?? V kakšnem zakotnem pajzlu bi te morda še kdo poslušal. Plizzz, pritiii plizzz!

Posnetek so objavili na RTV SLO. Mislim, da bo spet kak preveč predrzen novinar, redaktor ali celo kamerman izgubil službo... hočem reči ... honorarno delo, ker na RTV SLO je bojda zares zaposlenih samo 5 novinarjev, ostali pa so na avtorskih pogodbah.

Posnetek je tudi že na Youtube:

15 comments:

adj. said...

Zihr se je hotu kej zlagat, pa se mu je zareklu... Mogoče kej o NUK-u (ne bomo ga zgradili v LJ, nego v Teharjah-ah-ah). Resnici na ljubo je ob Sanaderju videti neartikuliran revček.

Anonymous said...

opomba k Dinozavrovem komentarju: popolnoma odveč so "ob Sanaderju videti".

Black Betty said...

No, ni se sicer naučil angleščine ali retoričnega nastopanja, si je pa vsaj ubodel pičko. In to kakšno!!! Za to res ne rabš bit pameten, sam bogat.

In naš ljubi Minister za neizobraževanje Zver gre po njegovih stopinjah tudi kar se tiče ljubezenskih zadev.

Mislm, fatnje bi se lahko podali v rockerske vode, če so si samo želeli na hitro najdt primerne partnerke, ne pa v politiko, da zraven zjebejo še pol sociale, zdravstva in šolstva (o drugih stvareh niti ne bi zgubljala besed).
Kavbojci!

Anonymous said...

najprej sme videl posnetek govora precednika v tujem jeziku in mislil, da gre za ruskega diplomata na moč podobnega našemu jebačkemu junaku. upam, da so ga vidki v h'woodu, mogoče dobi vlogo negatifca iz balkana v naslednjem filmu stevena seagala.

a stric je bogat? sem mislu, da ma sam velicga ... huh ...

-sv3

Black Betty said...

Jah no trgovina z orožjem je baje donosen biznis ;)

Verjetno bi morali imeti tudi mi kakšne koristi, če sta vsaj Janša in Bush na istem lingvističnem nivoju. Če ne.. vsaj z svetlobno hitrostjo drvimo k Amerikanizaciji. Oz. kot bi Janša rekel: Armenizaciji. ;) Ampak mislim, da se to samo sliši dobro. V resnici pa ni. Razn za ljubitelje junk fooda. ;)

Anonymous said...

Uboga Uršika... to je dokaz, da JJ ne seksa ali pa vsaj jezika ne namaka. :S No sicer pa ne moreš imet vsega.. precednika ali pa seks:)

Black Betty said...

Res je revca. Verjetno gre pogosto iskat tolažbo na kakšno osamljeno vzpetino :P

Anonymous said...

Tam kjer sem nekaj casa zivel, sta poklic komik in politik locena! Pri nas so to malce poenostavili.

Anonymous said...

Zdaj vsaj vemo, da ga je tako slovenščino kot angleščino učil precednik George W. Bush. Pa še - skoraj - nasmehnil se je, ko ga je beseda "nuklerarno" premagala in je pobrisal z "jedrsko elektrarno".

ambala said...

Jao jao. Zdej si pa vi predstavlite, kako bo ta klovn in ta mlakuža od človeka predstavljala EU. Kako se bo on pogovarjal s Sarkozyjem, Merklovo, Brownom (no, s tem mata še clo največ skupnega).

Ne vem a nas se jokam al režim. svašta, stari moji, svašta!

Anonymous said...

Ja, vsaj nasmešek smo dobili. Jupi :)
No saj ima še nekaj časa za inštrukcije :)

Black Betty said...

Važn, da smo nasmešek dobili. ;)

Black Betty said...

london: jah, morš razumeti, da sedaj živiš v državi, kjer tudi stojan auer kandidra za župana. LOL! To je šele smešn!!

Ambala: kako se bo pogovarjal s sarkozyjem? verjetno mu bo rekel: Tudi jaz znam francosko, poslušaj "žabartma, kontravoje, vulevukuše avekuma!"

Tadej: "učil" je sporna beseda za to, da opici kažeš risbo ona pa spušča čudne zvoke ;)

Anonymous said...

Mislim, da je to prvič, da sem ga slišal govoriti v angleščini. Žalostno. Vedno sem mislil, da pa angleško že zna tako dobro, da nam ne rabi biti nerodno še zaradi tega. Ampak ko ima hudič mlade... Očitno se je nekomu strašno zameril, da so ta posnetek spustili v javnost, ker ziher obstajajo še kaki taki posnetki od prej. Jaz pa sem se sekiral zaradi bivše kmetijske ministrice...

Anonymous said...

ambala: Na tvojem mestu ne bi skrbel. Verjetno bo predstavljal Slovenijo dostojnejše od njegovega predhodnika A.R., ki je premiera sosednje države pošiljal v p**** m****...