Monday, January 16, 2006

I swallow a lot if the pressure is up... damit!

  • Abstinenca od THC-ja - 3 dni!
  • Listening: "I Don't Care As Long As You Sing" (na repeat)

Sej ne da mi je komad tooooooolk hud (čeprav je hud!), da bi ga mela skoz na repeat, ampak trenutno sem v takmu moodu, da bi najraj skakala po sobi, s postelje na tla, na hodnik pred špegu, in se drla: "so here we go it doesn't pay, it won't protect me no more, when i get up i break it down, i'll double back and for sure i go back to zerooooooooo!!! Get up!! I swallow a lot if the pressure is up!"

*skačem po fletu in umes mal še tipkam*
Ta komad sicer nima nobene veze z stvarjo s katero sem se primorala trenutno okupirati. Ampak toooool sede poslušat in se zraven dret refren.
Fuck it. Rabim mal spodbudne besede. Pa še ta komad je tolk zlo "marševski" in hkrati tolk melodičen, da te spomne .. da svet ni tko črn, kot se je zdelo še pred pol dneva. Ali pa recimo pred pol ure.
Uglavnem, jah kwa čmo. Izpiti so pred mano. Čez dobr teden eden (komisijski), ki mi gre tko al tko na kurac. Zdej ga mislm narest, pa če bom zaradi tega ob obe ledvici, zaradi zaužitega teina in kofeina (alkohola pa tudi ne umanjka). Ne da se mi več zajebavat s takimi bednimi stvarmi, kot so informacijski sistemi. Mislim, da je ni na svetu poznane duše, ki ji nebi izlivala žolča o temu umotvoru od našega faksa in g. Vintarja in g. Pečka (velepomembni in cenjeni osebi na naši prosvetni ustanovi), ki mi že od prvega letnika, prvnega dneva faksa data vedeti, da na temu faksu nimam kaj iskati (resnično). Še najmanj pa znanja! Uredu bom pač primorana vedeti vse o informacijski vedi, ki je danes jako pomembna in čislana veda, skoraj tako, kot zgoraj omenjeni osebi. Moji dragi prijatelji na računalniškem faksu, amaterski programerji in vsak lastnik računalniške mašine ali abakusa pa mi seveda tupi, da to pa res ne more bit "toooolk zlooo" težko. Ja itak da ni! Sam grem stavt, da se tukaj ne pogovarjamo o isti zadevi! Še zdaleč ne. No uglavnem, je najbolj bedno in dolgočasno in raj si vilco v uč zataknem, ko da bi se to še kdaj v lajfu učila (pa kot da mi bo to sploh koristilo - se ponavlja v odmev vsakič, ko srečam kakšnega znanca s faksa, ki je to že opravil, ali pa ga strašim, še preden bo prilezel do tega predmeta bwahahahah).
V torek bo to zadnjič, da omenjam ta predmet, se zgražam na gospodom nosilcom tega predmeta, ki bi po videzu sodeč bolj sodil v kak nemški/švedski pornič iz leta dva pa tri. Od takrat dalje bom srečnejši človek. Definitivno!
Na levi roki imam eno veliko črno piko, ugriz. Učer me je Darling ugriznu in me še zmeri faking boli. Jebat ga.. love hurts. !! ;)
V muli trenutno placa samo za anime. Čakam na klasike kot so Cowboy Bepop in Gost in the Shell (enko sem nekomu posdila, pa se mu ni zdelo vredno da bi mi vrnil -kreljo! bolš zanga, da ne vzem kdo je bil - zdej si pišem za vse stvari, ki jih posojam!)

No comments: