Monday, January 23, 2006

Počil je lonec in pravljice je konec...

Jup. Believe it, or not!!!!
V našmu stavanju je nedolgo nazaj nekaj oreng tresknilo in potem še spustilo neke čudne šume, sledilo je neko čudno ropotanje potem pa je vse potihnilo. Počakam par sekundic.
Umes pa si delam the worst case scenario : ok upam da ni šla kakšna plinska jeklenka, mogoče bojler, v takem primeru je edina varianta in smer rešitve okno. Kar pa ni ravno apetitlih, ker sem v drugem štuku. Po sistemu manjšega zla: bolje polomiti vse okončnine, kot pa to da te zajamejo ognjeni zublji.
No druga varianta .. mah do druge variante sploh nisem prišla, ker je umes začela mat že neki pizdit in očitno ni bilo tako hudo, drugače bi že vpila "otroci.. rešite se!" (to predvidevam, ker tako govorijo v filmih)
Grem ščekirat situacijo v kuhno in pogleda kwa hudiča moja ljuba mama copra v kuhinji. In ...
Jah nič. Z ekonom loncem se nekako nista strinjala glede vsebine njene kuhe in našega jutrišnjega kosila. Očitno je ekonom loncu dobesedno prekipelo in odneslo "pisker"! Župca, pa namesto jutri na krožnik, po kuhinjskih sveže prepleskanih stenah....
Še dobro da imamo psa. Bo imel veliko dela. Jest bom pa jutr raj kr na sendviču in pirčku oz. pričkih.. ker jutri bomo ali zapijali narejen izpit ali pa bomo iz obupa utapljali svojo nesposobnost v hektolitrih pira.
Da. Tako bo! In nič drugače!

8 comments:

Black Betty said...

Jah luba, kwa pa pretiravaš takrat ko ni treba (a te izkušnje niso nič naučile??).

Sicer pa.. se baje sploh nisi imela tolk slabo ;) :P

Uglavnem.. evo jest sem zdej odpisala pisni del (k ni bil glih ne vem kwa).. zdej me čaka pa še oralni :P ulalala se že veselim. Ziher bom briljirala.

miss.nymphee said...

Briljirala...na oralnem...zakaj ne dvomim...;)

Black Betty said...

ja ja.. to mi je šlo zmeri dobr od rok .. mislm ust.. .. sam kle bo mal problem k sta dva tipa. ;) oba naenkrat zadovoljit.. hmm.

miss.nymphee said...

po commentih sodeč bi skoraj rekla da imaš usta dovolj velika...:)

Black Betty said...

bomo videli na aplikativnem primeru čez natanko 2 uri.. ;)
zdej pa šibam na kufetek u ameriko.. sam še raj bi kak močn štamprle .. i was going for borovničke al pa vodka (ti saj tko ne smrdi iz ust kot po rakiji;)

Black Betty said...

ja itak da ne bom pozabla, če na vsakem koraku poslušam.. se vidmo u k5.. DM night.. in kot odmev seveda DM night.. night night.. ght .. ht.. t..t

Uglavne.. jebemu mater, da bi mu deca u rikverc hodila... (raj ne bom prešla na hardkor kletvice).. kreten se je po štirih urah odločil. da ne bomo mel zagovora.. večino nas je fuknil.. naredile so pa tri srečnice. Seveda jest nebi bila jest.. če neb šla sprašvat "why meee??? why??"... prokletii.. grrrr....
enivej.. se grejem zdej drogirat in zapijat... ajdeee

aja.. ne morm verjet ampak resnično sem padla zaradi ene majcene malenkosti (ki vsebuje dve črki in vezaj!! - ampak ker je to jako pomembna zadeva) se vidimo spomladi.. mhm.

miss.nymphee said...

:(...si pa zvedla vsaj eno dobro novico...odmev...DM...ki ni Drogerie Markt...;)

Black Betty said...

Svet gre naprej. Kwa pa je to en izpit ;)) so druge stvari veliko bolj pomembne.