Friday, January 27, 2006

Moje najljubše (spolne) bolezni

Ponavadi je tako, da kamor koli grem moram nekoga ali nekaj čakati. Včasih pa čakam kar tako. Ok logično, da pri dohtarju čakaš, to niti ni tolk hudo. Zadnijič sem samo 4 ure čakala na izpitu. Ni panike, se umes zamotiš, greš na kavo, v knjižnico, v računalniško sobo, itd. Cajt že mine. Še največja jeba je ko greš k frizerju. In pri frizerjih je trenutno več ali manj povosd režim tekočega traku, en ti umije glavo, drugi te našamponira, tretji te postriže, četrti te pofarba, peti te posuši, sedmi ti pa kasira, še za vse ostale majstre.
No ob tako temeljiti obdelavi sem naivno pričakovala, da mi bo ratal zmenek s frizerjem opravit vsaj v dveh urah in to z barvanjem vred. Žal ni bilo čisto tako.. ampak pustimo to za drugič. Prijazna mojstrica barvalka las me je vprašala kaj bi rada počela (nisem bila čist šur, a me sprašuje o tem kaj bi rada počela v življenju, v prihodnjem letu, ali v naslednjih minutah.. doh) in mi že tlačila v roke revije tipa Lady, Cosmo, Direkt, Nova, njej je bila najbolj zanimiva neka "nova revija" na dveh straneh, sicer samo reklama, ampak nova revija - ful hudo, ej. To pa je že nekaj. Juhu, sedaj mamo še eno novo tračarsko revijo. Kdo bi si mislil pri ogromnem številu estradnikov, ki jih premoremo v tako mali državi.
No po ene parih telefonskih klicih sem resno obupala nad sušenjem barve in pograbila ostanke Novic, ki so bili tam že od leta dva pa tri. Prva stran, ki ima zelo zanimivo oblikovanje (tisti rdeči obarvani "ŠOK" res nekam bebavo štrli ven). Novice imajo poleg prve strani tudi zelo fantastično rubriko z "vici" - če se temu sploh lahko reče vic. Preberem prvi vic.. ne štekam, preberem še enkrat, mogoče sem kej spustila..nope.. WTF?? A to je vic al kaj? Grem na naslednji vic.. in... evo ga zadetka.
Jože: "Ejga Marjan, kuga si pa ti dubu za božička"
Marjan: "Virus Hiv"
Bwhahahahahaha.. smeh, umor.. aaa ne morm se nehat smejat... mojster s škarjami v rokah me malce čudno pogleda, nakar mu preberem vic in me še zmeraj gleda, kot da sem pobegnila iz Darfurja. Ja ne.. sej men ta isti vic tud ni bil prvič smešn, pa k sem ga drugič slišala mi je bil še manj smešn. Dokler nisem zvedela, da bo (no, ga že je) moja sostorilka v večini kaznivih dejanj dobila za darilo sifilis.
In seveda, preden se name usuje plaz kritik in grdih besed s kakšnimi ljudmi se družim, že hitim pojasnjevati, da so sifilis, virus HIV, aids, gonoreja, in kar je še drugih takih nehvaležnih spolnih nadlog, samo ene luškane, cufaste in hecne zadevice par tisočkrat povečane in oblečene v pliš. iiiiiiiiiiiiiiiiii
Hočm, hočm, hočm!!!!
Pa še par mojih najljubših:
- mono - pa še take fajn učke ma ;)

3 comments:

miss.nymphee said...

HHHHHOOOOOOOOOOČČČČČČČČMMMMMMMM:)

Kje se že ta wish list napiše...:S

Black Betty said...

En wishlist je na taisti strani desno zgoraj v kotu.
Drugače pa če (ko) bom začela razpečevati z mikrobi in bakterijami te bom obvestila (baje ponujajo količinski popust).

Black Betty said...

Lads.. i'm working on that ;)