Wednesday, March 15, 2006

Old but gold

He makes me go L.O.L. and ROFL, potem pa še na WC.

Medtem ko nestrpno pričakujem, da se mi z Mule dolzvlečejo nove epizode Boondocksov, brskam za kakimi klasičnimi odfukanimi bolanostmi med mojo pobrkano zbirko raznoraznih azijskih movijev, sedečih komedij, stoječih komedij in drugim weird stufom. Po začetnem ravnodušju nad videnimi zadevami potegnem ven iz naftalina zbirko Saturday Night Live. Uuu Bingo!
My favourite. Tisto iz devetdesetih, ko je imel hosting Jim Carry. V mikrovalovno vržem Kelly's kokice, nardim par dimčkov in let the fun begin.

Tole je pa eden izmed boljših partov, ko Jim Carry oponaša Vanilla Ice-a – I'm a little tea pot, short and stout.

Aaaa crkujem. You have to love him!!


P.S. Odkar je Saturday Night Live host dobila med drugim tudi Paris Hilton sem rahlo zgubila rispekt do te oddaje, pa tudi ostalo je nekam švoh izgledajoče. Čeprav mooočno močno upam, da se bojo malce skulirali in lansirali ven kakšne hude sick fore. Plizzz!!

7 comments:

Black Betty said...

SNL je rulal. Zdej majo eno krizo zgleda! al pa dobim v roke same zmazke. vse je možno.

To itak;) Eden boljših delov te sezone SP. Nasploh mi je 8. sezona dbest. Sam ti še nisi vidla Drown together verjetno. Ker to je pa res BOOOLAAANOOOO!! But i like it .. afkors!

Armandoxxx said...

booooooooooring :D

Black Betty said...

Čevap: kaj že??

Anonymous said...

DrAwn, niso utopljeni ;)
O tanovih SNL sploh ne bi, zhe takrat, ko je sodeloval Jim Carrey, je blo v njeni jeseni zhivljenja. Tiste s Chevyjem Chaseom in ostalimi zadetki so ble bl kulturne, sploh za nam slichne, ki nam je blizu diskurz promocije opojnih substanc. Oh.

Black Betty said...

jinx: mea culpa mea culpa! Sej veš da mam disleksijo in še kup podobnih zadev! Entertejnr tud nisem... očitno :(

Anonymous said...

Entertainer je samo Cedric, pa neb se hvalla s tem cheb bla on ;)
In kwa tle najmanjsho violino igrash, sej mash link do Spovednice. Bog ti morda tokrat pogleda skoz prste. In skoz dusho. (does that mean you did it?)
Uh.

Black Betty said...

Na spovednica.com sem itak usak dan zaradi mnogo večjih deliktov ali samo misli o kakšnih pregrešnih dejanjih. :P tko da zarad tega res ne bi vsemogočnega strežnika spovednica.com obremenjevala. Doh.