Sunday, March 05, 2006

PPG's

Bubbles se je izgubila. Kdor jo najde, naj najdbo prijavi na LPP-jevem uradu za izgubljene predmete ali na najbližji policijski postaji. Po zadnjih podatkih so jo videli risati z barvicami na mestnem avtobusu št. 1.



V elementu.

And the day was saved again by PPGs.

10 comments:

LONELY RIDERka said...

Bubbles se je z obleko vred zlozila v skatlo in sla v klet. Pride ven spet enkrat na Hellowind al pa nasledn let nekje tak cas...je dobila eno narocilo za narisat Townsville v naravni velikosti, pa nima casa okol po svetu se preganjat tako kot ostali dve...;))

LP,

(za Bubbles)
Lonely Riderka

Black Betty said...

kaj pa slogan: united we fly? ;))

LONELY RIDERka said...

Ni pene, jest prnesem red bull (jih mam se 5 doma, k jih ne pijem bas), ti fanto, golazn alkohol, pa naredimo eno cvetlicnico in skupno letimo od pijanosti po ljubljani....;)

Black Betty said...

prnes raj avijon ;)
btw.. sok je tud pomembna sestavina cvetličnice, pa jest jo bom delala k vem izvirni recept, sem slišala da teb ne gre najbolje od rok in flaše ;)) hihi /me evil ;)

LONELY RIDERka said...

k'ga?!? to pa ne bo drzalo!!! mojo cvetlicnico so vsi ful hvalil na morju, pa vsi so bili "leteči" od nje ;)) je pa res, da je moja bolj mocna, k nism tok skrta z alkoholom...sej me poznas...;))

Black Betty said...

k'ga?! Ja itak če pa folk še ni probal moje ;))) :P joke..

Anonymous said...

upam da ste nakikale kej assa :-)

kakemu mojo jojotu al pa vsaj kakemu tecnmu tipu...he he

Black Betty said...

najbližji zadetku mojo jojota je bil miha zadnikar .. oz. maškara miha zadnikarja ko so ga lih slikal sem jim u kader upadla ;) očitno sem bla bolj zanimiva kot bradati ata ;)
yekshemesh

Anonymous said...

miha zadnikar....bogi bradati revez. sej njega pa resvsepovsod vidis dovolj. kamorkoli grem, tam je miha. zihr bi mu kaka maco maskara bolj pasala, da bi se on lah koga nakikou. kik sam es, miha!

Black Betty said...

pa on je tak frajer, da je bil kr Miha za maškare ;)