Wednesday, March 22, 2006

Še tole..

Danes mi res noben nič ne more, še najhujši poskusi spravljanja Black Betty v slabo voljo so padli v vodo. Počutim se kot supermen, ne, počim se kot Super Betmenka!!
Totalno naspidirana sem že zjutraj skočila iz postelje.. naslednjo uro pa se ponovno ukvarjala z gospodičnami na Študentskem Servisu, ki so se odločile, da mi bojo spet malce zagrenile življenje (eee wrong!!). Babnce tam, so mi izdale un pildek za napoved dohodnine na katerem piše, da nima statusa!!! AAAaa!! Najprej sem jim na poti do džoba jebala sve po spisku in sve što jim šeta niz kuče, potem sem klicala gospo (s katero itak nisva v najboljših odnosi in poleg vsega je ŠS še naš poslovni partner.. sam baba je zabita k noč, jebemti računovodkinje al kar kol je že!), da jaz imam vendar status, če sem pa asolventka! In kako jim pride na pamet takšna neumnost! Vglavnem, sploh se ne bi sekirala, če to za posledico ne bi imelo, da bi morala državi plačat 120 čukov in še neki dohodnine. Aaa naaa! Niti v sanjah ne! Potem mi še kolega prbije, da zaradi teh 120 čukov se pa res ne rabim toliko sekirat! Aaa naaa!! O ja, pa še kako se sekiram zaradi tega! Zdaj morm namreč svojo rit spet spravit do faksa in se še z unimi babncami v referatu ukvarjat, da mi bojo zastonj poštempljale potrdila o vpisu, poleg tega moram pa še extra pri pisanju doh. napovedi navajati, da sem mela celo leto 2005 status študentke. In glede na to kolikokrat se je tale jeben dohodninski zakon spreminjal mam ful filing, da to še ni konc jebanja.. no za danes je!!
Kajti sam še ena ura do odhoda v Zagreb je.. jaz pa hkrati tipkam tole besedilo, se futram s kosilom, polagam darkersko fasado na faco ;) in odštevam sekunde..se menim en moment z Blodnjakinjo, drug moment me Rajderka kliče, če ma krava 4 vimena ali 6.. pol probam uskladit še prihod do tivolija z JinX (bože nedaj, da bi kira čakala). In jest sem ponavad tista, ki zamuja.
Seveda zraven čekiram kwa nej navlečm nase… Mislim, da bo primerna majca z napisom »Huge in Japan« (pač nisem utegnila narediti nobene majice za to priložnost... bemu sunce, sem jezna nase! Krilca bi blo pa treba samo še v belo oblečt in jih nekak namontiran na hrbet. Sam za v Dom sportova i peštanja, to tudi ni najbolj primerno). Čez pa še valjda črno majčko z sivim fršlusom čez »joške« (se delam, da jih mam), še stuf zatlačm za gate in upam, da ne bo preveč bazdilo.. in piiičiiim…
So long sakrsssssssss!!
PS. Hkrati za superševa držim pesti, da mu bo ratal spelat superzahteven super biznis (tudi brez mene). Super super super.. dons je use tooolk super ;))

5 comments:

sv3der said...

najbrž že mal pozn ampak vseen - uživaj s krilci (hmm, nekam znano iz reklame se mi sliš, s krilci, s krilci, skrilci, ...)

-sv3

Black Betty said...

@Ulala: em, veš niso to prava krilca ;))drgač pa, sej jih neb mela kam dat, ker je bla dost gužva, pa neb mogla svobodno plesat, skakat in se stiskat pred odrom ;)
@Sv3der: i can die happy now.. no, wait..še koncert v LJ.

Black Betty said...

ja itak. ful je blo d best. nimam besed. pa v kratkem grem nabavt še karto za koncert v lj:) dons so jih začel prodajat ;) AaaaaAAAAaaaAAAaaaa ;)

Black Betty said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

v sivem uradniskem dnevu, pa ceprav je sonce ododzun naletim na tvoj blog in se mam hilerijus...
super zadeva!!!